The Flaming Lips održali koncert na kojem je svaki sudionik bio u svom plastičnom balonu

U ponedjeljak su The Flaming Lips održali neobičan koncert u svom matičnom gradu.

The Flaming Lips u Oklahoma Cityju (Izvor: Wayne Coyne / Instagram)

Wayne Coyne, lider grupe The Flaming Lips definitivno je prvi roker koji već desetljećima na koncertima ima točku u kojoj ga publika nosi iznad glava dok je on smješten u veliki plastični balon, a u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu se publika mogla u to uvjeriti prije jednog deseteljeća, tj. 2010. kad su Lipsi nastupili na INmusic Festivalu.

Od ponedjeljka je, i službeno, dosadašnja Coyneova ‘povlastica’ postala pravilo za sve – bar kad je riječ o posljednjem koncertu Flaming Lipsa na kojem su u matičnom Oklahoma Cityju koncertno promovirali hvaljeni novi album “American Head”.

Svi članovi benda i svi u publici bili su svaki u svom balonu.

U vrijeme pandemije koronavirusa, iz Flaming Lipsa tvrde kako je ovo najsigurniji način za koncertna okupljanja bez bojazni da će bilo tko nekoga dovesti u ozbiljan zdravstveni rizik. Coyne skepticima koji se boje za nedostatak kisika u takvom balonu poručuje da ga on uvijek ima sasvim dovoljno za nekoliko sati.

Uslijed prvog lockdowna neki su šali postavljali pitanje bi li ovako mogli izgledati koncerti budućnosti. Evo obistinilo se. Ovo je stvarnost.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Yessss!!! Last night at @criterionokc !!! Thank you ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Objavu dijeli Wayne Coyne (@waynecoyne5)

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X