The Gentleman u videu s Akustike – live izvedba pjesme ‘Hole’

Sredinom svibnja ove godine, talentirani glazbenik i kantautor The Gentleman je po prvi put nastupio u sklopu programa Akustika i predstavio se u intimnom okruženju zagrebačke glazbene knjižare Rockmark.

The Gentleman u Rockmarku (foto: Benjamin Strike)

U pratnji svoje prepoznatljive gitare, The Gentleman je tog utorka, 15. svibnja, okupljenu publiku već s prvom pjesmom uveo u svoj čarobni glazbeni svijet autorskog stvaralaštva.

“Jedno divno iskustvo u divnom prostoru. Hvala ekipi Akustike što su me ugostili. Želim vam puno dobrih koncerata!”, prisjetio se The Gentleman tog nastupa.

Tijekom svog akusticiranja, u cjelosti je uživo predstavio debitantski album, koji uključuje šaroliku paletu unikatnih pjesama, od melankoličnih balada do kabaretskih dragulja. Među njima se našla i pjesma “Hole”, a upravo je live-izvedba te pjesme uhvaćena i predstavljena u novom videu s akusticiranja, na YouTube kanalu “Akustike”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X