(The) Lesser Men objavili božićni video za ‘Never Tell’

Zagrebački kvartet (The) Lesser Men nastavlja sa zanimljivim video-brojevima. Ovog se puta u redateljsko-scenarističkoj kolaboraciji s prokušanim redateljem Lame Oh-om našao pjevač i klavijaturist grupe Lesser Man Basic, a u glavnoj je ulozi Csilla Barath Bastaić, jedna od najistaknutijih hrvatskih karakternih glumica mlađe generacije.

(The) Lesser Men

Zanimljivo je da se u toploj i nepretencioznoj reinterpretaciji poklonstva kraljeva u ulozi djeteta Isusa pojavljuje malena Bo, dok je gitaristu benda Nevenu Svilaru po prirodi stvari pripala uloga Josipa. Csilla Barath Bastaić fascinira mirnoćom u ulozi Djevice Marije dok predaje dijete adoraciji ostatka benda koji se neuobičajeno dobro snašao u ulozi Mudraca s Istoka.

Riječi pjesme “Never Tell” su i svojevrstan, u razvoju kršćanstva neprihvaćen, samoj vjeri upravo suprotan, savjet Svetoj obitelji upućen od Tri Kralja: About this, you should never tell! Autori ove nijeme jednočinke nalik na početak neke televizijske serije koja uvodi gledatelja u prostor fikcije, propituju što bi se dogodilo da su rani kršćani poslušali ovaj savjet. Zadržati stvari za sebe u svijetu dijeljenja i autovivisekcije trivijalnih pojedinosti, navodi redateljski dvojac osnovnu premise naglašavajući da ovog Božića ipak nije sve u dijeljenju.​

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X