The Marshmallow Notebooks ima novi singl ‘Trust Me I Don’t Know What I’m Doing’

Krapinski ‘prakantautor’ Matija Habijanec objavio je drugi singl i spot s nadolazećeg ‘Destruction’ LP-a, pjesmu ‘Trust Me I Don’t Know What I’m Doing’.

The Marshmallow Notebooks (Foto: promo)

Matija ju je napisao, “producirao”, otpjevao te odsvirao gitare i Hammond percussion, a tu su još i Vlado Mlady (bubnjevi), Katarina Stamenkovska (violina), Josip Visković (klarinet), Hrvoje Nikšić (hammond), Karlo Cmrk (bas) i Ivana Starčević (bek vokali). Za snimku i miks zaslužan je Hrvoje Nikšić (Kramasonik), za mastering Andy Jackson (Tube Mastering), a za spot Josip Visković i Vjeran Vukašinović.

“Destruction”LP bit će prvi The Marshmallow Notebooks album nakon eponimne ploče iz 2013. (LP, Noisy Night Records) koja je rasprodana, nakon čega je album reizdan (LP, Ill in the Head Records, 2016.) s jednom bonus pjesmom. Matija je u međuvremenu pokrenuo improviziranu izdavačku kuću Noisy Night Records koja se nalazi u stanju hibernacije nakon što je objavila četiri longplejke (The Marshmallow Notebooks, Benchwarmers, (The) Lesser Men, Izae), jednu singlicu (Jennifer’s Band) i jednu kazetu (The Moody Brooders), a sudjelovao je i u stvaranju dvoje djece.

Koncert u Vinylu 30. prosinca bit će prvi bendovski The Marshmallow Notebooks koncert u Zagrebu nakon više od tri i pol godine, čime najavljuju znatno aktivniju 2020. U live postavi koja je svoju premijeru imala na ovogodišnjem Tabor FIlm Festivalu su Matija Habijanec (gitara, vokal), Katarina Stamenkovska (violina), Josip Visković (klarinet, synth), Karlo Cmrk (bas) i Antonio Hanžek (bubanj).

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X