The Marshmallow Notebooks objavili i treći spot s nadolazeće ploče

Krapinski prakantautor Matija Habijanec objavio je i treći singl i spot s nadolazećeg ‘Destruction’ LP-a, pjesmu ‘Fridays’. Matija ju je napisao, producirao, otpjevao te odsvirao gitare, a tu su još i Oliver Kovač (bas), Vatroslav Miloš (bubanj, prateći vokali), Katarina Stamenkovska (violina) i Josip Visković (synth, glockenspiel).

The Marshmallow Notebooks (Foto: promo)

Pjesmu su snimali Vedran Brlečić u Kozmu (!) i Hrvoje Nikšić u Kramasoniku, miksali su je Hrvoje Nikšić i Matija Habijanec, mastering je kao i obično napravio Andy Jackson (Tube Mastering), a spot Josip Visković. Empetrica se tradicionalno može preuzeti besplatno na themarshmallownotebooks.com.

“Destruction” LP bit će prvi The Marshmallow Notebooks album nakon eponimne ploče iz 2013. (LP, Noisy Night Records) koja je rasprodana, nakon čega je album reizdan (LP, Ill in the Head Records, 2016.) s jednom bonus pjesmom. “Fridays” je već treći singl i spot s nadolazeće ploče, nakon “As If” i “Trust Me I Don’t Know What I’m Doing”.

Nova live postava benda u kojoj su osim Matije, Katarine i Viskija još i Karlo Cmrk (bas) i Antonio Hanžek (bubanj) je u sedmom mjesecu planirala napraviti turneju po Sloveniji i Italiji, no u međuvremenu se svijet promijenio pa nitko više ne zna što će se desiti, a što ne.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X