The Miceks objavili novi spot ‘Mr. Boong’

Grupu The Miceks do sada smo upoznali kroz nekoliko koncerata diljem Zagreba, uključujući i odličan ovogodišnji nastup na festivalu Brijačnica te kroz do sad objavljene singlove ‘Jesus,Stonesi i Ramonesi’ i novo predstavljeni ‘Mr. Boong’.

  • 6
    Shares
Alen Kraljić Kralja – The Miceks (Foto: Mario Borščak)

The Miceks su u srijedu 7. ožujka u punom klubu Vinyl premijerno predstavili novi video spot ”Mr. Boong”; hipnotično šareni, psihodelični video je snimljen u garaži pod redateljskom paskom Kralje. Nakon što su okupljeni pogledali video, The Miceks su održali 45-minutni koncert na kojem su predstavili pjesme koje će uskoro biti objavljene na njihovom debi albumu (Dancing Bear Records).

Pjesme The Miceksa obilježene su čvrstim i modernim rock zvukom usklađenim sa zabavnim tekstovima, a sve će one početkom proljeća biti pretočene na spomenuti prvijenac.

The Miceks su osnovani 2015. godine u kvartu Utrine, u jednoj od tamošnjih garaža popularno znanih kao ”Favele”. Nadahnuti melodičnim, plesnim rock ‘n’ rollom, tekstovi njihovih pjesma govore o aktualnim događanjima oko nas te o vječnim pitanjima o ljubavi, nadi i slobodi.

Pjesme su autorsko djelo Alena Kraljića Kralje koji je afirmaciju, skladateljsko umijeće pa i rockersku reputaciju stekao i učvrstio kao član benda Majke, Bare i Plaćenici.

Uz Kralju, The Miceks su:

Bruno Žabek Žabica – gitara
Benjamin MjeržvaZe – bubanj
Miro Tabak – bas gitara
Bruno Javor – vokal

  • 6
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X