The National objavili novi singl ‘I’ll Still Destroy You’

Američki indie rock sastav The National objavio video za pjesmu ‘I’ll Still Destroy You’ sa svog najnovijeg albuma ‘Sleep Well Beast’.

The National
The National

“I’ll Still Destroy You” režirali su Allan Sigurðsson i islandski umjetnik Ragnar Kjartansson. Ragnar, koji se također pojavljuje u vido spotu, surađivao je i ranije sa bendom The National na projektu “A Lot Of Sorrow”. U okviru spomenutog projekta, zajedno su svirali šest sati pjesmu “Sorrow” pred publikom uživo na MOMA-inom PS1. Video spot za pjesmu “I’ll Still Destroy You” snimljen je u Kopenhagenu, dok su Aaron i Bryce Dessner pokretali HAVEN Festival.

Video je snimljen za sat vremena u pop-up baru “Dope & Korruption”, koji je pokrenuo Ragnar. U baru su u ponudi bili arancini, čokoladni tartufi, klasična glazba, a posjetitelji su mogli uživati i u nesvakidašnjem “mornarskom” striptizu.

S izdavanjem albuma “Sleep Well Beast”, The National je dostigao najviše pozicije na američkim top-listama, uključujući drugo mjesto na “Billboard Top 200” listi. The National su dospjeli i na prvo mjesto top lista u Velikoj Britaniji, Irskoj, Portugalu i Kanadi. Tijekom svoje 16-godišnje karijere bend je prodao više od 1.7 milijuna albuma samo u SAD-u.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X