The National objavili novi singl ‘I’ll Still Destroy You’

Američki indie rock sastav The National objavio video za pjesmu ‘I’ll Still Destroy You’ sa svog najnovijeg albuma ‘Sleep Well Beast’.

The National
The National

“I’ll Still Destroy You” režirali su Allan Sigurðsson i islandski umjetnik Ragnar Kjartansson. Ragnar, koji se također pojavljuje u vido spotu, surađivao je i ranije sa bendom The National na projektu “A Lot Of Sorrow”. U okviru spomenutog projekta, zajedno su svirali šest sati pjesmu “Sorrow” pred publikom uživo na MOMA-inom PS1. Video spot za pjesmu “I’ll Still Destroy You” snimljen je u Kopenhagenu, dok su Aaron i Bryce Dessner pokretali HAVEN Festival.

Video je snimljen za sat vremena u pop-up baru “Dope & Korruption”, koji je pokrenuo Ragnar. U baru su u ponudi bili arancini, čokoladni tartufi, klasična glazba, a posjetitelji su mogli uživati i u nesvakidašnjem “mornarskom” striptizu.

S izdavanjem albuma “Sleep Well Beast”, The National je dostigao najviše pozicije na američkim top-listama, uključujući drugo mjesto na “Billboard Top 200” listi. The National su dospjeli i na prvo mjesto top lista u Velikoj Britaniji, Irskoj, Portugalu i Kanadi. Tijekom svoje 16-godišnje karijere bend je prodao više od 1.7 milijuna albuma samo u SAD-u.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X