The Offspring najavljuju novi album ‘SUPERCHARGED’

Jedanaesti studijski album punk veterana stiže 11. listopada, a predstavljaju ga singlom ‘Make It All Right’.

The Offspring “Supercharged”

The Offspring su najavili svoj 11. studijski album, “SUPERCHARGED”, koji stiže 11. listopada. Punk veterani su s njega predstavili i glavni singl, “Make It All Right”.

Sa svojim dobrim raspoloženjem i privlačnim dugim refrenom, himničkim power-pop akordima i nazalnim glasom Dextera Hollanda, pjesma odiše pozitivom i radošću i zrela je za ljeto.

“Željeli smo da ova ploča ima čistu energiju — od početka do kraja! Zato smo je nazvali ‘SUPERCHARGED’,” poručio je Holland u priopćenju za javnost. “Od vrhova naših težnji do dubine naših borbi, govorimo o svemu tome na ovoj ploči slaveći život. Singl ‘Make It All Right’ izvrstan je primjer toga jer govori o ljudima u našim životima zbog kojih se osjećamo jakima kada se osjećamo potišteno – našim partnerima u zločinu zbog kojih se osjećamo dobro.”

“SUPERCHARGED” je snimljen na tri različite lokacije (Maui, Vancouver i kućni studio benda u Huntington Beachu) s producentom Bobom Rockom.

“Imam osjećaj da nikad nismo bolje zvučali!” oduševljen je Holland. “Već mjesecima uživamo u toj glazbi i jedva čekamo da je i vi čujete!”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X