The Orange Strips i Trees Of Maine imaju nove singlove

Kraća sviračko-kreativna pauza labinskih indie rockera The Orange Strips definitivno je gotova, ako je uopće i postojala. Bez prethodne najave, bend je zgotovio i na prostranstva interneta izbacio novi single, te ga ponudio na besplatan download, kao uostalom i svu svoju do sada izdanu glazbu. Istovremeno, Trees Of Maine, solo projekt Valdeta Lubotenija, frontmena grupe The Orange Strips, predstavlja novi single s debitantskog albuma ‘False Dawns’ – pjesmu ‘Over You’.

The Orange Strips 'Paperboy'
The Orange Strips ‘Paperboy’

“Paperboy” je najava novog kreativnog ciklusa koji će, prema riječima članova benda, biti okrunjen izlaskom trećeg albuma, a sporadično će se za vrijeme snimanja u javnost puštati dodatne pjesme, singlovi i kreativne ideje, kako bi slušatelji bili u dodiru s radom benda.

Odbacivši poludovršene pjesme te neiskorištene skice i ideje sa snimanja posljednjeg albuma “Deadlines”, bend je stvaranje novog materijala započeo “od nule”. Kako sami navode, želja im je čim rasterećeniji pristup i pružanje publici nečeg potpuno novog i svježeg, a taj se smjer već može osjetiti u zvuku, ali i tekstu novoga singla “Paperboy”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X