The Strange novi materijal najavljuju pjesmom ‘Not Now Not Ever’

Singl ‘Not Now Not Ever’ objavljen je u paketu s istoimenim EP izdanjem. Novi EP dolazi na valovima uspjeha hvaljenog albuma ‘Echo Chamber’.

The Strange ‘Not Now Not Ever’

The Strange, miljenici domaće i strane kritike, ponovno su u igri na veliku sreću svih sommeliera alternativne glazbe. Tri godine nakon međunarodno etabliranog albuma “Echo Chamber”, The Strange predstavljaju iščekivani novi singl “Not Now Not Ever” u paketu s istoimenim EP izdanjem.

Premijerni singl s EP-a “Not Now Not Ever” dolazi u pratnji zaigranog spota po ideji Dalibora Pavičića koji ga je osmislio, dok montažu potpisuje Dinko Čvorić – Doringo.

Postavu grupe The Strange čine vrsni i vanserijski glazbenici Chris Eckman, Dalibor Pavičić, Luka Benčić, Matko Botić, Ištvan Širola, Jasmin Đečević, Andrej Jakuš i Ozren Žnidarić. Novi EP snimili su u riječkom studiju G.I.S. Mateja Zeca gdje su se osjećali najležernijima.

na novom EP izdanju uz autorsku, istoimenu “Not Now Not Ever” smjestili i dvije pjesme za koje su shvatili da mogu napraviti interesantnije i drugačije verzije te im odlučili dati novi život. Riječ je o pjesmama “Suffering Jukebox” Silver Jewsa i “Age of Consent” New Ordera.

Bend voli Silver Jewse i smatrali su da inače savršenoj pjesmi mogu dati nešto svoje i udahnuti svoj osobni pečat. S druge strane, new wave velikani New Order nisu The Strangeu ‘najdraži’ bend, a na probama je sve krenulo kroz ‘zabavu’ koja je rezultirala snimanjem njihove drugačije verzije hita “Age of Consent” kojeg su odlučili izbaciti u stilu koji preferiraju.

Iza aranžmana pjesama stoji cijeli bend dok je za mastering zaslužan Denis Blackham, Skye Mastering (Škotska).

Po pitanju daljnjih diskografskih aktivnosti, The Strange ističu kako će nastaviti snimati EP ili singlove jer smatraju da je to prikladniji format koji paralelno prati njihov rad, a istovremeno se pažljivije sluša i posvećuje mu se više pažnje nego kod albuma gdje neke pjesme ostanu nepravedno zapostavljene.

The Strange – Not Now Not Ever, popis pjesama:

01. Not Now Not Ever
02. Suffering Jukebox
03. Age Of Consent

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X