The Ufoslavians dolaze kako bi širili svijest o jedinstvu svih naroda Balkana

Novi glazbeni projekt ‘valja se iza brda’, a po prvom singlu ‘Cigančica’ može se naslutiti o čemu je riječ…Ili možda ne može.

The Ufoslavians
The Ufoslavians

Šestočlani sastav The Ufoslavians sletio je na planet Zemlju sa ciljem promoviranja reggae-balkan glazbe te širenja svijesti o jedinstvu svih naroda na Balkanu. Glavnu frontu benda sastavljaju : pjevač Tarantella, live elektronika Velebeat & Dubimir, ritam sekcija Ninja i Gavran i trubač Pancho. Ovisno o veličini koncerta bendu se pridružuju glazbenici na puhačkoj sekciji.

The Ufoslavians su se već predstavili na tri koncerata u tri države te pokazali da su vrijedni pažnje… Slovenija (Schengenfest), Italija (Jamit fest) i Hrvatska (Goulash fest).
Album prvijenac ugledat će svijetlo dana početkom slijedeće godine a producenti su Marco Grabber (Golem, Manouche…) i Haris Pilton (Slovenski ambasador Balkan Beata).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=auKZzo7A1yQ[/youtube]

U glazbenom smislu Ufoslavci su mješavina reggae/balkan/world/elektronike a na albumu gostuju glazbenici iz Slovenije, Makedonije, Hrvatske, Srbije, Francuske, Poljske, Izraela itd.

Za ovaj se projekt može se reći da je suvremena mješavina talenata, stilova i tradicije.

Ovaj svijež vjetar Balkan beat scene sa posebnim vizualnim nastupima na kojima se može vidjeti od vanzemanjaca, revolucionara, šamana i balkanskih ninja neće vas ostaviti ravnodušnim ako ste ljubitelji bendova poput Gorillaz, Thievery Corporation, Manu Chao i glazbene vrste kao što je balkan beat, reggae i world music.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qrx0yVVlu3Y[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X