Thurston Moore surađuje s kampanjom Bernie Sandersa na novoj pjesmi ‘Feel It In Your Guts’

Glazbenik je ponudio besplatni vinil svakome tko donira kampanji, u maksimalnom iznosu od 27 dolara. Vinil je već rasprodan, ali Bernie i dalje nije na prodaju.

Thurston Moore i Bernie Sanders 'Feel It In Your Guts'
Thurston Moore i Bernie Sanders ‘Feel It In Your Guts’

Kako zasad stoje stvari prema statistikama, Bernie Sanders bi trebao dobiti Hillary Clinton u Californiji. U tome bi mu dodatno mogao pomoći i Thurston Moore koji je odlučio podržati Berniejevu kampanju novom pjesmom. Ukoliko se ta ključna pobjeda, koja pobjedniku donosi 450 delegata, doista i dogodi, postoji velika vjerojatnost da superdelegati dosadašnje povjerenje Hillary promijene u Berniejevu korist, ukoliko ne žele raskol Demokratske stranke i pobjedu Trumpa na predsjedničkim izborima u studenom.

Nova Mooreova pjesma zove se “Feel It In Your Guts” i napravljena je u suradnji sa Sandersovom kampanjom, ne samim Berniejem. Izvedena je na akustičnoj gitari, te prošarana clipovima iz Berniejevih govora. Objavio ju je preko izdavačke kuće Joyful Noise, na bijelom flexi-disc vinilu u tiraži od tek tisuću primjeraka.

Joyful Noise je prvotno imao plan prodati ploču i donirati zaradu Bernieju, ali njegova kampanja nije htjela primiti ček od njih na iznos koji premašuje 27 dolara, koliko je maksimalno što Bernie traži od pojedinog donatora. Stoga su umjesto prvotnog plana odlučili donirati vinil besplatno svakome tko dokaže da je donirao Berniejevoj kampanji do 31. svibnja.

Zaliha je planula u trenutku, preostaje vidjeti hoće li se dogoditi i drugo izdanje.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X