Thurston Moore surađuje s kampanjom Bernie Sandersa na novoj pjesmi ‘Feel It In Your Guts’

Glazbenik je ponudio besplatni vinil svakome tko donira kampanji, u maksimalnom iznosu od 27 dolara. Vinil je već rasprodan, ali Bernie i dalje nije na prodaju.

Thurston Moore i Bernie Sanders 'Feel It In Your Guts'
Thurston Moore i Bernie Sanders ‘Feel It In Your Guts’

Kako zasad stoje stvari prema statistikama, Bernie Sanders bi trebao dobiti Hillary Clinton u Californiji. U tome bi mu dodatno mogao pomoći i Thurston Moore koji je odlučio podržati Berniejevu kampanju novom pjesmom. Ukoliko se ta ključna pobjeda, koja pobjedniku donosi 450 delegata, doista i dogodi, postoji velika vjerojatnost da superdelegati dosadašnje povjerenje Hillary promijene u Berniejevu korist, ukoliko ne žele raskol Demokratske stranke i pobjedu Trumpa na predsjedničkim izborima u studenom.

Nova Mooreova pjesma zove se “Feel It In Your Guts” i napravljena je u suradnji sa Sandersovom kampanjom, ne samim Berniejem. Izvedena je na akustičnoj gitari, te prošarana clipovima iz Berniejevih govora. Objavio ju je preko izdavačke kuće Joyful Noise, na bijelom flexi-disc vinilu u tiraži od tek tisuću primjeraka.

Joyful Noise je prvotno imao plan prodati ploču i donirati zaradu Bernieju, ali njegova kampanja nije htjela primiti ček od njih na iznos koji premašuje 27 dolara, koliko je maksimalno što Bernie traži od pojedinog donatora. Stoga su umjesto prvotnog plana odlučili donirati vinil besplatno svakome tko dokaže da je donirao Berniejevoj kampanji do 31. svibnja.

Zaliha je planula u trenutku, preostaje vidjeti hoće li se dogoditi i drugo izdanje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X