Ti, ja i moja mama o potpunoj predanosti u novom singlu ‘Dolaziš mi s pola srca’

‘Dolaziš mi s pola srca’ pjesma je o potrebi da se u partnerski, ljubavni ili prijateljski odnos uđe s cijelim srcem, bez rezervi i figi u džepu. Ovom pjesmom bend Ti, ja i moja mama nakon jednogodišnje stanke opet kreće s radom.

Ti, ja i moja mama ‘Dolaziš mi s pola srca’

“Jako volimo ovu pjesmu i zapravo ona je bila okidač za ponovno okupljanje benda. Dugo smo radili na aranžmanu, trudili se dobiti željenu atmosferu. Berko je odlično odradio miks i jako smo zadovoljne zvukom. Također imamo novog basistu, Nikolu Jerkovića koji znatno doprinosi kvaliteti svirke i aranžmana.”, ispričala je Ana Opalić iz grupe Ti, ja i moja mama.

Pjesmu prati i video spot u kojem glavne uloge igraju mlada trenerica Andrea Vidović i konj Strujica. Odnos trenerice i konja u spotu metafora je iskrenog harmoničnog odnosa izgrađenog na međusobnom poštovanju i povjerenju.

“Ideja za snimanje spota bila je zapravo Martinina, ona se sjetila ‘frendice od frendice koja obožava konje i radi s njima’. Suradnja s Andreom Vidović bila je iznimno ugodna, snimanja su išla s nevjerojatnom lakoćom, nekako spontano sve se posložilo na najljepši mogući način. Nosile smo mrkvu i jabuke za Strujicu koji se bojao drona, zato u spotu imamo jedva dva kadra s dronom. Vlasnica Rancha Lipi Cavallo, Ivana Pozojević jako nas je lijepo primila i ustupila nam velikodušno Strujicu za snimanje. I Ivana i Andrea svojevrsne su “šaptačice konjima” ili kako bi Andrea rekla “slušačice konja”. Njihov način rada s konjima zasniva se prije svega na empatiji, poštovanju prema konju i zapravo prijateljstvu. Sve u svemu, jedno jako lijepo iskustvo”, atmosferu sa snimanja dočarala je Ana Opalić.

Ti, ja i moja mama nastavljaju s radom, a nakon pjesme “Dolaziš mi s pola srca” pripremaju još dva singla te nastavljaju s probama unatoč teškoj aktualnoj situaciji s koncertima.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X