Ti, ja i moja mama o potpunoj predanosti u novom singlu ‘Dolaziš mi s pola srca’

‘Dolaziš mi s pola srca’ pjesma je o potrebi da se u partnerski, ljubavni ili prijateljski odnos uđe s cijelim srcem, bez rezervi i figi u džepu. Ovom pjesmom bend Ti, ja i moja mama nakon jednogodišnje stanke opet kreće s radom.

Ti, ja i moja mama ‘Dolaziš mi s pola srca’

“Jako volimo ovu pjesmu i zapravo ona je bila okidač za ponovno okupljanje benda. Dugo smo radili na aranžmanu, trudili se dobiti željenu atmosferu. Berko je odlično odradio miks i jako smo zadovoljne zvukom. Također imamo novog basistu, Nikolu Jerkovića koji znatno doprinosi kvaliteti svirke i aranžmana.”, ispričala je Ana Opalić iz grupe Ti, ja i moja mama.

Pjesmu prati i video spot u kojem glavne uloge igraju mlada trenerica Andrea Vidović i konj Strujica. Odnos trenerice i konja u spotu metafora je iskrenog harmoničnog odnosa izgrađenog na međusobnom poštovanju i povjerenju.

“Ideja za snimanje spota bila je zapravo Martinina, ona se sjetila ‘frendice od frendice koja obožava konje i radi s njima’. Suradnja s Andreom Vidović bila je iznimno ugodna, snimanja su išla s nevjerojatnom lakoćom, nekako spontano sve se posložilo na najljepši mogući način. Nosile smo mrkvu i jabuke za Strujicu koji se bojao drona, zato u spotu imamo jedva dva kadra s dronom. Vlasnica Rancha Lipi Cavallo, Ivana Pozojević jako nas je lijepo primila i ustupila nam velikodušno Strujicu za snimanje. I Ivana i Andrea svojevrsne su “šaptačice konjima” ili kako bi Andrea rekla “slušačice konja”. Njihov način rada s konjima zasniva se prije svega na empatiji, poštovanju prema konju i zapravo prijateljstvu. Sve u svemu, jedno jako lijepo iskustvo”, atmosferu sa snimanja dočarala je Ana Opalić.

Ti, ja i moja mama nastavljaju s radom, a nakon pjesme “Dolaziš mi s pola srca” pripremaju još dva singla te nastavljaju s probama unatoč teškoj aktualnoj situaciji s koncertima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X