Till Lindemann iz Rammsteina kao token rekorder: u ponudi NFT za 100.000 eura koji uključuje i večeru s njim u Moskvi

Ima li obožavatelja Rammsteina koji su spremni izdvojiti pravo malo bogatstvo za nezamjenjivi kriptovalutni token uz koji ide i VIP moskovska večera s Tillom Lindemannom? Saznat će se uskoro.

Till Lindermann (Izvor: YouTube/Till Lindermann)

Till Lindemann jedan je od najnovijih glazbenika koji je ušao u svijet nezamjenjivih tokena (NFT) prodajući ujedno i pristup u VIP stilu zajedno s posebnim digitalnim umjetničkim djelima. Konkretno njegov NFT paket košta 100.000 eura.

NFT-ovi sadrže između ostalog i kratki animiranog isječak s Lindemannom koji je snimljen u Državnom muzeju Ermitaž u Sankt Peterburgu u Rusiji, kao i neobjavljenog glazbenog spota u jednom kadru s orkestralnom verzijom Lindemannove izvedbe “Lûbimyj gorod” (Voljeni grad) snimljenom u istom muzeju. Isječak te izvedbe može se pogledati ovdje.

Obožavatelji željni upoznavanja Lindemanna i posjedovanja njegovih ekskluzivnih umjetničkih djela moraju biti brzi; postoji samo 10 NFT kolekcionarskih paketa, svaki po cijeni od 100.000 eura. NFT-i su proizvedeni u suradnji s digitalnim brokerima twelve x twelve.

Posdjećamo da je NFT nezamjenjivi token posebno kriptografski generiran, te koristi blockchain tehnologiju za povezivanje s jedinstvenim digitalnim sredstvom koje se ne može replicirati.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X