Tko ide na 28th International Blues Challenge u Memphis

Nakon nevjerojatnih događanja i obrata koji su pratili ovogodišnji 3rd Croatian Blues Challenge, organizator festivala Hrvatske blues snage, podvukle su crtu i dogovorile s izvođačima tko će braniti boje hrvatskog bluesa na 28th International Blues Challengeu u Memphisu od 31. siječnja do 4. veljače 2012.

Damir Branilovicch Acoustic Balls

Tročlani žiri u sastavu Boris Hrepić Hrepa, Robert Lon Johnson i Davor Hrvoj, koji je u svakoj kategoriji trebao probrati po dva najbolja izvođača, odlučio je da će Hrvatske blues snage na 28th International Blues Challengeu u Memphisu predstavljati: 44 Blues iz Zagreba u kategoriji grupe i Damir Branilovicch Acoustic Balls iz Varaždina u kategoriji solo/duo.

Najboljim gitaristom 3rd Croatian Blues Challengea proglašen je Dražen Mišerić iz sastava The Changes iz Velika Gorica koji će biti nagrađen gitarom po izboru sponzora Challengea, tvrtke Mega Muzika, zastupnika Fendera u Hrvatskoj.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X