Tom Hanks kao pukovnik Parker u filmu Baza Luhrmanna o Elvisu

Pukovnik Tom Parker bio je Elvisov menadžer koji je kontrolirao sve aspekte pjevačeva života.

Tom Hanks, pukovnik Tom Parker (foto: Wikipedia)

Baz Luhrmann, redatelj poznat po raskošnim produkcijama kao što su “Veliki Gatsby” i “Moulin Rouge!” za svoj sljedeći filmski projekt odabrao je priču o životu slavnoga Elvisa Presleyja. I premda potraga za glumcem koji će tumačiti glavnoga junaka još nije započela, sudeći prema pregovorima koji su u tijeku, čini se kako bi dvostruki oskarovac Tom Hanks mogao preuzeti ulogu pukovnika Toma Parkera, menadžera koji je kontrolirao sve aspekte pjevačeva života.

Film će pratiti Elvisa u njegovom usponu i zenitu, a jedna od glavnih tema upravo će biti njegov odnos s Parkerom, Nizozemcem koji se okitio počasnim činom, ali ne i državljanstvom, a koji je sredinom pedesetih doveo Presleyja u središte pozornosti američke javnosti gdje je postao zvijezdom kakve nikad dotad nije bilo.

Očekuje se da bi film mogao početi sa snimanjem najesen. Hanks dotad završava rad na znanstvenofantastičnoj drami Bios za Amblin Partners Stevena Spielberga, a trebao bi igrati i u “News of the World”, adaptaciji romana Paulette Jiles koju bi trbao režirati Paul Greengrass, ali se još ne zna kada će u produkciju.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X