Tom Hanks za ulogu u ‘Elvisu’ dobio svoju prvu Zlatnu malinu

Zlatne maline (Razzies), tj. godišnja nagrada za najgore filmske uloge i ostvarenja tradicionalno se održala uoči Oscara.

Tom Hanks kao pukovnik Parker u filmu ‘Elvis’ (Foto: Warner Bros)

Ovogodišnje Zlatne Maline prošle su u znaku Toma Hanksa, koji u prošlosti nekoliko puta osvajao Oscare. Za ulogu pukovnika Parkera u filmu “Elvis” Hanks je dobio čak dvije Maline.

Pobijedivši Petea Davidsona, Moda Suna, Evana Williamsa i Xaviera Samuela, Hanks je dobio Zlatnu malinu za najgoreg sporednog glumca za svoju izvedbu pukovnika Toma Parkera u “Elvisu” zbog ‘lateks’ lica i čudnog akcenta, a potom i za Malinu za Najgori filmski par.

Jared Leto je dobio svoju drugu Zlatnu malinu u karijeri, ovog puta za glavnu mušku ulogu u filmu “Morbius”. Machine Gun Kelly je pak proglašen najgorim redateljem za svoj film “Good Mourning”, dok je za najgori film proglašen “Blonde”, biopic o Marilyn Monroe redatelja Andrewa Dominika.

Kuriozitet ove godine jest da je i sama dodjela Zlatnih malina osvojila svoju nagradu u kategoriji za Najgoru glumicu, nakon što je povukla nominaciju 12-godišnje zvijezde “Firestartera” Ryan Kiere Armstrong jer je izazvala kontroverze na internetu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X