Tony Visconti smatra da Harry Styles nije dostojan laštiti Bowiejeve cipele

Producent i suradnik glazbene legende nije bio oduševljen dodjelom Grammyja.

Harry Styles (foro: Leticia Moraes/Wikipedia)

Tony Visconti odgovorio je na tvrdnje da je Harry Styles novi David Bowie, odbacivši ih riječima da bivša zvijezda One Directiona nije vrijedna usporedbe.

Američki producent, poznat po tome što je bio doživotni Bowiejev suradnik, oglasio se na Facebooku u ranim jutarnjim satima kako bi podijelio svoje mišljenje o 65. dodjeli nagrada Grammy koja je sinoć održana u Los Angelesu.

“Koja je razlika između Grammyja i Las Vegasa? Nikakva!” napisao je kao status. Zatim je podijelio svoje mišljenje o Stylesu, koji je osvojio nagradu za album godine i najbolji pop vokalni album trećom solo pločom “Harry’s House”, a izveo je i svoj hit singl ‘As It Was’ uživo.

“Netko mi je upravo rekao da je Harry Styles novi Bowie?” dodao je Visconti u svojim komentarima. “Po onome što sam večeras vidio, on nije dostojan da mu lašti cipele.”

Viscontijevo partnerstvo s Bowiejem trajalo je gotovo 50 godina, prvo su surađivali na “Space Oddity” iz 1969., a s prekidima su radili na ukupno 10 albuma do konačnog albuma “Blackstar”, objavljenog dva dana prije smrti legendarnog glazbenika u siječnju 2016. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X