Trobecove krušne peći promoviraju novi album u KSET-u, a mi smo podijelili ulaznice

Nakon uspješnog albuma ‘S mukom žvaču trubadurov vrat’ kultni zagrebački bend Trobecove Krušne Peći pripremio je novo vinilno izdanje ‘Ether’ koji će promovirati u petak 10. veljače u KSET-u. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

Trobecove krušne peći (Foto: Denis Lovrović)
Trobecove krušne peći (Foto: Denis Lovrović)

Za razliku od prethodnog izdanja na kojem su se nalazile skoro zaboravljene snimke iz 1985., novi album snimljen uživo u Kocki sadrži prvenstveno novi materijal. Vinilno izdanje dolazi uz psihodelične ilustracije gitarista Ivana Vinskog koje savršeno prate klaustrofobičnu atmosferu Trobeca.

Sastav osnovan 1981 sa svojim avangardnim post punk zvukom jedini je preživjeli predstavnik zagrebačkog odgovora no waveu i rijetki aktivan bend iz navedenog razdoblja. Kafkijanski svemir njihovih pjesama savršeno je odražavao stanje uma nacije osamdesetih, a trideset godina kasnije on je i dalje primjenjiv na ovdašnji metastazirani društveni ustroj. Isto je, a nije isto.

Promocija albuma 'Ether' u KSET-u
Promocija albuma ‘Ether’ u KSET-u

Ulaznice su u prodaji u KSET-u i Dirty Old Shopu po cijeni od 40 kn u pretprodaji ili 50 kn na dan koncerta. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Točan odgovor na pitanje: Kako se zove novi album grupe Trobecove krušne peći? glasi: “Ether”. Po dvije ulaznice dobili su Boran Mitrović i Davor Mikolčić. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu prije koncerta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X