‘Tvoja’ – Mangroove nastavlja sa svojom singl trilogijom

Pjesma ‘Tvoja’ predstavlja drugi dio trilogije koja je Mangroove povela u novi, plesni krug započet ljetnim singlom ‘Ljeto bez nas’.

Mangroove 'Tvoja'
Mangroove ‘Tvoja’

Novi singl zapravo je stara pjesma koja je čekala poduže da je autorski tim Veverec/Starešinić izvuku s dna ladice, prearanžiraju, pošalju na radio postaje i tako predstave svojoj publici.

Zagrebački Mangroove novim singlom nastavlja plesnu eru koja je najavljena kao trilogija “Ljeto, jesen, zima” i koja je uvela grupu u plesnu fazu.

U plesnom ritmu, uz svoj prepoznatljiv melankoličan zvuk, romantične klupske klasike, uz 144 jesenjih bpm-a te senzualnu vokalnu magiju pjevačice Željke Veverec, Mangroove šire ljubav uz moćne stringse i čelo koje je za ovu pjesmu odsvirala Katarina Matković.

Glazbu potpisuje uhodani dvojac Starešinić – Veverec, tekst u svom melankoličnom tonu nastavlja potpisivati Željka Veverec, redizajn i aranžman Toni Starešinić, a produkciju potpisuje Zvonimir Dusper – Dus.

Nakon singla na red je stigao i video koji je režirala je Sanja Šantak, i za koji David Peroš Bonnot potpisuje montažu. U spotu se, uz Tonija i Željku, pojavljuju i plesačice iz plesne skupine Hip Hop House.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X