Tyka Nelson izjavila kako je slutila da se Princeu bliži smrt

Princeova sestra za Entertainment Tonight otvoreno progovorila o iznenadnoj tragičnoj smrti ikone popa, otkrivši da je očekivala da će Prince umrijeti mlad.

Tyka Nelson za Entertainment Tonight
Tyka Nelson za Entertainment Tonight

Prince je prošloga travnja pronađen mrtav u liftu svog doma Paisley Park, a policijska je istraga zaključila kako je iznenadna smrt 57-godišnje pop ikone uzrokovana slučajnim predoziranjem analgeticima.

Njegova se sestra Tyka Nelson otvorila u intervjuu govoreći o njegovoj smrti. “Prije nekoliko godina je rekao: napravio sam sve što sam kanio”, prisjetila se Nelson, rekavši kako je bila slomljena zbog te izjave zbog koje je gotovo dvije godine živjela u strahu noseći se sa zlim slutnjama.

Govoreći o stanju preko dvije tisuće neobjavljenih pjesama koje su ostale u Princeovoj ostavštini u Paisley Parku, dodala je: “Napisao je enormnu količinu muzike i u jednom mi je razgovoru rekao: Želim da me se pamti kao jednog od najplodnijih autora na svijetu, stoga ću učiniti sve što mogu da ostvarim taj san.”

Muzej u Paisley Parku ovoga je tjedna trebao biti otvoren za javnost 4. listopada, no otvorenje je odgođeno zbog problema sa sigurnošću i parkingom u gradu.

NBC unutar budućeg muzeja Paisley park:

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X