U lipnju izlazi album ‘The Beach Boys with the Royal Philharmonic Orchestra’

The Beach Boys iskoro izlase s novim izdanjem s kojeg su do sada predstavljene dvije pjesme; ‘Fun, Fun, Fun’ i ‘Good Vibrations’.

  •  
  •  
The Beach Boys ‘The Beach Boys with the Royal Philharmonic Orchestra’

Legendarna grupa The Beach Boys najavljuje objavu novog, kolekcionarskog izdanja ‘The Beach Boys With The Royal Philharmonic Orchestra’, koje će biti objavljeno 8. lipnja.

Riječ je o izdanju na kojem su originalne snimke njihovih dobro poznatih vokalnih harmonija spojene s novim, simfonijskim aranžmanima, koje je u Abbey Road Studios snimio Kraljevski filharmonijski orkestar, uz producente Nicka Patricka i Dona Reedmana. Izdanje donosi ukupno 17 pjesama, a od 8. lipnja će biti dostupno u digitalnom i CD obliku, dok će vinilno izdanje (180-gram 2 LP) biti objavljeno 17. kolovoza.

Kraljevski filharmonijski orkestar okupio se 8. i 9. ožujka ove godine u Studiju 2 londonskog Abbey Road Studios, istoj prostoriji gdje su imena poput The Beatlesa, Pink Floyda i drugih legendardnih glazbenih imena snimila svoja kultna izdanja. Orkestar je tada pod vodstvom Stevea Sidwella i Sally Herbert, snimio simfonijske aranžmane za nadopunu dobro poznatih vokalnih harmonija The Beach Boysa, s njihovih originalnih snimaka. Rezultat toga je izdanje „The Beach Boys With The Royal Philharmonic Orchestra“, kojim se odaje počast kreativnom stvaralaštvu i inovaciji ove legendarne skupine.

„Oduvijek sam znao da će vokalni aranžmani koje sam kreirao 1960-ih biti savršeni za orkestralnu izvedbu, a nema bolje orkestra na svijetu od Kraljevskog simfonijskog orkestra“ otkriva Brian Wilson i nastavlja „Istovremeno sam i ponosan i ponizan prema ovome što su kreirali s našim pjesmama i nadam se da će se svi, baš poput mene, zaljubiti u ovo izdanje.“

O izdanju je iskreno progovorio i jedan od producenata – Nick Patrick: „Veliki sam obožavatelj The Beach Boysa i osjećaja koji njihova glazba budi u ljudima. Njihova je glazba višeslojna – od očitih harmonija do bogatih i detaljnih aranžmana, koje sam u potpunosti doživio tek radom na ovom izdanju. Izvanredni su, svježi, kompleksni, predivni…a sada su predstavljeni i u novom obliku.“

„Kada sam slušao album, shvatio sam kako novi aranžmani nisu odnijeli pjesme u krivi smjer – već suprotno“ otkrio je svoje dojmove i Bruce Johnston i dodao „Orkestar je snimkama koje smo već snimili samo nadodao predivnu vilinsku prašinu. Ovo je nova interpretacija našeg rada, bez da se izgubio naš glazbeni temelj. Jako mi se sviđa!“

„The Beach Boys With The Royal Philharmonic Orchestra“ – popis pjesama:

1. California Suite
2. California Girls
3. Wouldn’t It Be Nice
4. Fun, Fun, Fun
5. Don’t Worry Baby
6. God Only Knows
7. Sloop John B
8. Heroes And Villains
9. Disney Girls
10. Here Today
11. In My Room
12. Kokomo
13. The Warmth Of The Sun
14. Darlin’
15. Help Me, Rhonda
16. You Still Believe In Me
17. Good Vibrations

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X