U sklopu 10. obljetnice serije izlazi soundtrack ‘Breaking Bad’ na vinilu

Na kolekciji se, između ostalih, nalaze i izvođači poput The Walkmena, Fever Raya ili Knife Partya.

  • 26
    Shares
Bryan Cranston i Aaron Paul kao Walter White i Jesse Pinkman (izvor: screenshot YouTube)

Podsjećamo, serija je počela s emitiranjem 2008. godine i trajala je ukupnih pet sezona, do rujna 2013. Kako bi obilježili 10. obljetnicu kultne televizijske serije, produkcija serije odlučila je izbaciti “Breaking Bad Original Soundtrack” na obojanom vinilu, odnosno u “Albuquerque crystal” boji, kako navode.

Box set će sadržavati pet takvih “Albuquerque crystal” 10-inčnih ploča, svaka sezona u ulošku drugačijeg dizajna, a izlazi 30. studenog ove godine. Naravno, riječ je o limitiranoj ediciji koja će biti štampana u tek 5 tisuća primjeraka, no dobra je vijest da svoje primjerke možete naručiti odmah, i to na ovom linku.

Kako izvještava Billboard, u izdanju će se naći i “Los Pollos Hermanos” plastična iskaznica, ekskluzivni poster, i poneka crtica za fanove koju je složio glazbeni supervizor serije, Thomas Golubić.

Soundtrack će sa sobom nositi i komadiće dijaloga vođenih u seriji, baš iz onih trenutaka kada se glazbena podloga nekog partikularnog izvođača u seriji pojavljuje. U box setu će se od tih izvođača pronaći i The Walkmen, Fever Ray, Rodrigo y Gabriela, Knife Party, The Oh Sees, itd.

  • 26
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X