U sklopu 50. obljetnice benda, The Kinks pustili nikad objavljenu pjesmu ‘Time Song’

Poslušajte nikad objavljenu pjesmu Kinksa iz 1968., ‘Time Song’

  • 7
    Shares
The Kinks – originalna postava iz 1965.: Pete Quaife, Dave Davies, Ray Davies i Mick Avory

Pjesma je skinuta s remasteriranog izdanja koje slavi 50. obljetnicu benda – “The Kinks Are the Village Green Preservation Society”

Bend je podijelio prethodno neobjavljenu pjesmu iz 1968. godine – “Time Song” koja je svoje mjesto našla na novom, remasteriranom obljetničkom izdanju “The Kinks Are the Village Green Preservation Society”. Izdanje će u prodaju 22. listopada ove godine, a navedena se pjesma nikada nije službeno pojavila na nekom albumu kultnog benda.

No, ipak, bend ju je izveo jedan jedini put i to u siječnju daleke 1973. godine tijekom nastupa u kazalištu Royal, u Londonu, na dan kada je Britanija slavila priključenje Europskoj ekonomskoj zajednici.

Kinski su uz pjesmu objavili i pripadajući “lyric” video. Podsjećamo, prošli je mjesec Ray Davies ponovno progovorio o navodnom okupljanju Kinksa koje je nagovijestio još u lipnju ove godine.

“Imam hrpetinu prekrasnih pjesama – ja mislim da su prekrasne – koje treba pustiti u eter”, izjavio je za Sirius XM, “Ima nešto oko kemije Kinksa – ako uspijem okupiti preostalu dvojicu, na pravi dan, možemo isproducirati te pjesme. Sve će se, naposljetku, svesti na glazbu – ako uspijemo nasnimiti 4 od 5 pjesama oko kojih se stvarno osjećamo dobro i poletno, onda ću razmisliti i o ponovnom okupljanju benda.”

  • 7
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X