U studenom dolazi Disneyjeva streaming platforma

Između 400 filmova i 7,500 televizijskih epizoda naći će se naslovi Pixara, Marvela, franšiza Star Wars, klasični crtići i svih 30 sezona Simpsona.

The Simpsons

Disney je objavio detalje svog streaming servisa koji će biti dostupan od 12. studenog, a udomit će 400 filmskih naslova i 7,500 televizijskih epizoda. Na servisu će se naći naslovi brojnih kuća u Disneyjevom vlasništvu kao što su Pixar, Marvel, LucasFilm i, naravno, njihova vlastita produkcija, a razvijaju se i neki izvorni fimovi i serije.

Mjesečna pretplata iznosit će sedam dolara mjesečno (70 godišnje), a doći će u paketu sa servisom Hulu i drugim Disneyjevim programima na popustu.

Disney+ nudit će sve Disneyjeve animirane klasike (“The Lion King”, “Snow White”, “Little Mermaid”, “Aladdin”…), kao i novije naslove iz njihove produkcije kao što su “Moana” i “Frozen”. U ponudi će tijekom prve godine postati dostupni i svi Pixarovi naslovi, uključujući i one kratke, a proizvode se serije temeljene na likovima iz filmova “Toy Story” i “Monsters Inc.”

Osim animiranih filmova, na kanalu će se moći pronaći i blockbusteri poput onih Marvelovih, počevši s “Captain Marvel”, “Iron Man”, “Iron Man 3” i “Thor: The Dark World”, a “Avengers: Endgame” uslijedit će kasnije ove godine. I u ovoj kategoriji rade se nove spinoff serije, pa ćemo moći pratiti pustolovine likova kao što su Loki, Hawkeye, Falcon i Winter Soldier, a animirana serija “What If?” zamišljat će alternativne događaje u Marvelovom svemiru.

Disney+ udomit će i filmove iz serijala “Star Wars” te svih 30 sezona omiljene serije “The Simpsons”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X