U studenom dolazi Disneyjeva streaming platforma

Između 400 filmova i 7,500 televizijskih epizoda naći će se naslovi Pixara, Marvela, franšiza Star Wars, klasični crtići i svih 30 sezona Simpsona.

  • 10
    Shares
The Simpsons

Disney je objavio detalje svog streaming servisa koji će biti dostupan od 12. studenog, a udomit će 400 filmskih naslova i 7,500 televizijskih epizoda. Na servisu će se naći naslovi brojnih kuća u Disneyjevom vlasništvu kao što su Pixar, Marvel, LucasFilm i, naravno, njihova vlastita produkcija, a razvijaju se i neki izvorni fimovi i serije.

Mjesečna pretplata iznosit će sedam dolara mjesečno (70 godišnje), a doći će u paketu sa servisom Hulu i drugim Disneyjevim programima na popustu.

Disney+ nudit će sve Disneyjeve animirane klasike (“The Lion King”, “Snow White”, “Little Mermaid”, “Aladdin”…), kao i novije naslove iz njihove produkcije kao što su “Moana” i “Frozen”. U ponudi će tijekom prve godine postati dostupni i svi Pixarovi naslovi, uključujući i one kratke, a proizvode se serije temeljene na likovima iz filmova “Toy Story” i “Monsters Inc.”

Osim animiranih filmova, na kanalu će se moći pronaći i blockbusteri poput onih Marvelovih, počevši s “Captain Marvel”, “Iron Man”, “Iron Man 3” i “Thor: The Dark World”, a “Avengers: Endgame” uslijedit će kasnije ove godine. I u ovoj kategoriji rade se nove spinoff serije, pa ćemo moći pratiti pustolovine likova kao što su Loki, Hawkeye, Falcon i Winter Soldier, a animirana serija “What If?” zamišljat će alternativne događaje u Marvelovom svemiru.

Disney+ udomit će i filmove iz serijala “Star Wars” te svih 30 sezona omiljene serije “The Simpsons”.

  • 10
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh