U2 kod Jimmy Fallona izmjenili dio teksta pjesme ‘Bullet the Blue Sky’ i uputili kritiku Trumpu

Grupa je u ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’ izvela i novi singl ‘You’re the Best Thing About Me’ s predstojećeg albuma ‘Songs of Experience’.

Bono Vox je novi album “Songs of Experience” opisao kao “punk-Motown” i kao “punk Supremes”.

Osim promoviranja novog albuma Bono Vox i Edge su u studiju pričali i o Music Rising fondaciji koju su U2 pokrenuli 2005. godine kako bi pomogli žrtvama uragana Katrina nabavljajući nove instrumente za lokalne glazbenike. “Puno glazbenika smo tada vratili na posao, puno škola i crkvi dobilo je glazbenu opremu. Sada činimo isto za Houston”, rekli su članovi U2-a referirajući se na devastaciju uragana Harveya.

Bono je kritizirao američkog predsjednika Donalda Trumpa zbog odluke da ukine DACA programa (Deferred Action for Childhood Arrivals) koji je do danas dozvolio 800.000 djece, tj. imigranata koji su prije svoje 16. godine došli u SAD, da se školuju i zaposle bez bojazni da će biti deportirani u zemlje iz kojih su došli ili dovedeni.

“Ground shakes but the children can’t weep/Vaporized in a single tweet”, bio je tako i stih kritike američkom predsjedniku koji je Vox otpjevao uživo tijekom izvedbe “Bullet the Blue Sky” pjesme kojoj je za tu priliku izmijenio originalni tekst.

 

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh