Ukrainski drag-queen ugrabio najskuplju Freddiejevu memorabiliju

Kupac koji je preko telefona dao najvišu ponudu od 74.600 funti za Rolls Royce Silver Shadow iz 1974. bila je Ukrajinska pop zvijezda.

Rolls Royce Silver Shaddow

Početkom siječnja Rolls Royce Silver Shadow 74 koji je pripadao Freddieju Mercuryju bio je stavljen na aukciju s početnom cijenom od 20.000 britanskih funti. Automobil je dostigao cijenu od 74.600 funti, što je oko šest puta više no prosječna tržišna cijena takvog vozila.

Kupac je Andrey Danilko, poznatiji kao Verka Seduchka, ukrajinski drag-queen koji je 2007. osvojio drugo mjesto na Euroviziji održanoj u Finskoj s pjesmom “Dancing Lasha Tumbai”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3XGMb5PakOQ[/youtube]

Verka Sedushka na nedavno održanoj presici je izjavio: “Neću voziti auto već ga želim sačuvati za obožavatelje grupe Queen.” Rolls Royce će donirati Queen muzeju koji se otvara ove godine, a prije toga moći će ga vidjeti svi koji će 9. ili 10. ožujka pohoditi koncert Verka Seduchka & Band u Moskvi. Verka je u automobilu pronašao parfem i veliki paket jednokratnih maramica koje će zadržati za sebe.

Freddie nije nikada osobno vozio svoj Rolls Royce jer nije imao vozačku dozvolu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X