Umaški Indirekt vraća se na 10. rođendan: dolaze ABOP, Rolo, Nemanja, Stray Dogg i The Black Room

Indirekt festival se nakon dvije godine prisilne tišine, vraća na dobro poznatu pozornicu kraj jednog od najstarijih hrvatskih svjetionika u Hrvatskoj – Savudriji. Indirekt će se održati od 10. do 12. lipnja ove godine i tako najaviti festivalsku sezonu kroz bogat glazbeni i kulturni program.

nemanja ‘Terra Magica’

“Kako vam zvuči produženi vikend na moru, obgrljen hladom borove šume, toplim zrakama sunca i mirisom festivalske sezone u zraku? A kako vam zvuči sve to – podebljano umjetnošću i riffovima glazbenika koji su osvojili i uzdrmali domaću, regionalnu ali i svjetsku scenu?”, pitaju iz organizacije Indirekta i odgovoaraju: “Zvuči kao da ovoga ljeta jednostavno morate doći na Indirekt – najmanji, veliki festival!”

Objediniti najbolje od domaće i regionalne nezavisne scene u jedan vikend ne može svatko, ali to uspijeva ekipi Indirekt festivala, koja već 10 godina oko sebe gradi zajednicu umjetnika i glazbenika čiji nas je rad, budimo iskreni, spašavao kroz protekle dvije godine. Okruglo desetljeće djelovanja, ova ekipa koristi kako bi podvukla crtu ispod domaće i regionalne scene te proslavila dostignuća onih glazbenika koji su nekoć polako, ali sigurno zakoračili prema glazbenoj zrelosti s male, nezavisne pozornice smještene na krajnjem zapadu zemlje.

Indirekt u prvom krug predstavljanja izvođača najavljuje: ABOP, Rolo, Nemanja, Stray Dogg i The Black Room – Pet bendova, pet odličnih razloga da već sada osigurate svoje ulaznice za ovogodišnji Indirekt, festival koji je kroz deset godina izgradio gustu mrežu ljudi koji vole glazbu i vole tu ljubav dijeliti s drugima. Early bird ulaznice bit će dostupne u sustavu Entrio do 15. ožujka po cijeni od 100 kuna za dva dana festivala, odnosno 80 kuna za jedan dan. A ovo je tek trećina programa ovogodišnjeg izdanja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X