Umro je country glazbenik Kenny Rogers

Rogersa ćemo pamtiti po hitovima kao što su ‘The Gambler,’ ‘Lady,’ ‘Islands in the Stream,’ ‘Lucille’, ‘She Believes In Me’ i ‘Through the Years’.

Kenny Rogers (foto: Wikipedia)

Kenny Rogers, country glazbenik poznat po srebrnoj bradi i hitovima kao što su “The Gambler” i “Lady” umro je u dobi od 81 godine ostavivši iza sebe karijeru koja se protezala kroz šest desetljeća.

Vijest je u subotu ujutro objavila obitelj slavnog glazbenika. “Rogers je preminuo od prirodne smrti u miru vlastitoga doma okružen članovima obitelji,” stoji u izjavi u kojoj se navodi i kako obitelj priprema mali privatni sprovod uslijed izbijanja koronavirusa.

Rogersa ćemo pamtiti po hitovima kao što su “The Gambler,” “Lady,” “Lucille”, “She Believes In Me” i “Through the Years”. Često je surađivao i s drugm glazbenicima, a slavni dueti uključuju mu pjesme kao što su “Islands in the Stream,” “Love is Strange,” “Real Love’ i “You Can’t Make Old Friends.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X