Urban & 4 objavili singl ‘Priđi mi bliže’, novi album 5. prosinca

Damir Urban & 4 premijerno predstavljaju drugi singl ‘Priđi mi bliže’ s albuma ‘Mamut’ čiji službeni izlazak je najavljen za 5. prosinca.

Urban & 4 'Priđi mi bliže'
Urban & 4 ‘Priđi mi bliže’

Singl “Priđi mi bliže” je uvod u dugoočekivani, novi studijski album Mamut. Glazbu i tekst pjesme “Priđi mi bliže” potpisuje Damir Urban, a aranžman, uz Urbana, Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski, Luka Toman i Filip Vidović. Vizual singla, kao i naslovnicu i dizajn albuma, osmislio je slikar i ilustrator Tomislav Torjanac.

Mozaiku stvaranja pjesme doprinijela su i djeca iz zbora riječke Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova: Ivan Jurlina, Paolo Paris, Jana Ropac i Marta Ćiković, pod vodstvom prof. Ane Čorić.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=25Bu7iV1MFE[/youtube]

“Već odavno osjećam potrebu napisati pjesmu koja će mi pomoći da pobjegnem, barem na neko vrijeme, od ludila ovog svijeta koje nas okružuje. Pjesma Priđi mi bliže je dječji odgovor na takvu stvarnost pa je bilo sasvim logično da će je onda djeca i pjevati. Nema tu neke velike mudrolije ili pameti. Zakomplicirali smo si živote i često ne vidimo koliko su zapravo stvari jednostavne. Dobra volja, korak naprijed, ljubav prema drugim ljudima, ponekad su samo stvar odluke, nakon toga se stvari počinju otpetljavati same od sebe. Nekad je naprosto dovoljno prići bliže”, kazao je Damir Urban uoči premijere.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X