Valentino Bošković poslao ‘Amorellu’ – pjesmu iz budućnosti

Valentino Bošković, prvi brački astronaut i do daljnjega zadnji čovjek na Marsu, poslao je Zemljanima novu pjesmu, ‘Amorellu’. Iako je ‘Amorella’ ponos iz prošlosti koji je najavljivao uspješan put u budućnost, sada pjesma iz budućnosti odjavljuje uspješnu prošlost.

Valentino Bošković ‘Amorella’

Brižna nona, friška jaja, penta na karetu i stan od firme nedostižni su artefakti prošle budućnosti koju je Valentino priželjkivao lansiravši se s Vidove Gore 1646. Od tada traje njegov povratak na rodni Brač i brojne pustolovine koje su ga na tom putovanju snašle…

Sve su, kao i do sad, izventali, otpjevali i odsvirali Branko Dragičević i Josip Radić koji za jesen najavljuju izlazak trećeg albuma, ujedno i prvog na LP-ju u izdanju diskografske kuće Mudri Brk.

Uoči sve bližeg koncerta na Vidovoj Gori na Valentinovo 2046., Valentino Bošković pobrinuo se za fanove i njihove unuke pripremivši im poseban poklon: uz kupljenu ulaznicu za koncert, dobivaju album “Vodič kroz galaksiju za redikule”! Ulaznice s poklonom dostupne su u Rockmarku (Berislavićeva 13) i putem web shopa.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X