Valentino Bošković poslao ‘Amorellu’ – pjesmu iz budućnosti

Valentino Bošković, prvi brački astronaut i do daljnjega zadnji čovjek na Marsu, poslao je Zemljanima novu pjesmu, ‘Amorellu’. Iako je ‘Amorella’ ponos iz prošlosti koji je najavljivao uspješan put u budućnost, sada pjesma iz budućnosti odjavljuje uspješnu prošlost.

Valentino Bošković ‘Amorella’

Brižna nona, friška jaja, penta na karetu i stan od firme nedostižni su artefakti prošle budućnosti koju je Valentino priželjkivao lansiravši se s Vidove Gore 1646. Od tada traje njegov povratak na rodni Brač i brojne pustolovine koje su ga na tom putovanju snašle…

Sve su, kao i do sad, izventali, otpjevali i odsvirali Branko Dragičević i Josip Radić koji za jesen najavljuju izlazak trećeg albuma, ujedno i prvog na LP-ju u izdanju diskografske kuće Mudri Brk.

Uoči sve bližeg koncerta na Vidovoj Gori na Valentinovo 2046., Valentino Bošković pobrinuo se za fanove i njihove unuke pripremivši im poseban poklon: uz kupljenu ulaznicu za koncert, dobivaju album “Vodič kroz galaksiju za redikule”! Ulaznice s poklonom dostupne su u Rockmarku (Berislavićeva 13) i putem web shopa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X