Vampire Weekend potpisali ugovor s novom etiketom, novi je album izgledan do kraja rujna

Podsjećamo, bend je još u svibnju objavio da je njihov dugoiščekivani četvrti studijski album “94.5% gotov”. Čini se da je zgotovljeno i onih 5.5% pa će, kako piše Music Week, album među publiku do kraja rujna.

  • 5
    Shares
Vampire Weekend (izvor: Wikipedia)

Vampire Weekend je inače  sva svoja prethodna izdanja izbacio pod XL Recordingsom no sada je, za ne sumnjamo mnogo lukrativniji ugovor, bend zgotovio transfer u Sony.

Bend se naglo aktivirao ovog proljeća kada je, 5 godina od zadnje ploče “Modern Vampires Of The City”, uletio u seriju koncerata na kojima su se, u toni različitih obrada, odsvirali i neki novi materijali.

Tako je, recimo, ovog lipnja tijekom koncerta u kalifornijskom Ojaiu, gdje je prvi put uživo izveden čitav debitanstki album, najavljena i kolaboracija sa Steve Lacyem s kojim će, ususret novom studijskom izdanju, izbaciti zajednički singl, “The Flower Moon”.

Također je potvrđeno da će i na ovom albumu biti prisutan neizostavni Rostam Batmanglij na kojeg grupa, od 2016. godine kada je napustio bend, izgleda ne računa samo za buduće turneje. Umjesto njega, dovedeni su Greta Morgan iz benda Springtime Carnivore’s na klavijaturama i Brian Robert Jones iz Human Naturala na gitari.

  • 5
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X