Večeras treća dodjela Pornija

Kao i prethodnih godina i večeras će se za vrijeme trajanja službene dodjele diskografske nagrade Porin održati i alternativna verzija ovog spektakla na kojoj će članovi grupe Moskau podijeliti svoje statue.

Porni 2019

I ove će se godine u večeri dodjele diskografske nagrade Porin sada već tradicionalno održati i svečana dodjela Pornija, nagrade koju članovi kolektiva Moskau dodjeljuju u općim i vlastitim “specijalnim kategorijama”.

Od posebnih kategorija ove godine bit će dodjeljene nagrade poput onih za za najgluplju kombinaciju imena benda i albuma, za šibanje mrtvog konja i za lokalno oblokavanje, a neke od novih kategorija su i “zlatno pero rock and rolla”, “zlatna štimalica”, “i dalje misle da su smiješni” itd. Bit će tu i nekoliko urnebesnih iznenađenja koja organizator odbija predstaviti kako bi napetost same dodjela bila veća.

Ove godine dodjela Pornija po prvi će put biti potpuno javna i otvorena za publiku, a održat će se u velikogoričkom Cafe Baru Alkar s početkom od 20 h (live stream krenut će malo kasnije). Osim osobno na lokaciji Porni ćete moći pratiti i putem interneta, jer će kao i dosad biti organiziran i live stream na Facebook stranicama benda Moskau (https://www.facebook.com/moskauofficial/).

Prošle godine, podsjetimo, najviše je Pornija osvojila Adastra.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X