Veliki planovi Queens Of The Stone Age za ljeto

Osim što izbacuju novi album ‘…Like Clockwork’ ovo ljeto nastupaju na skoro svim velikim festivalima u Europi.

QOTSA - Tiskovna objava

Već ovaj vikend Queens Of The Stone Age otvaraju svoju sezonu velikih nastupa na Lollapaloozi, Zamisliti veliki open air nije teško ako se isti zamišlja u Brazilu.

Novi album naslovljen “…Like Clockwork” prije nekoliko je tjedana bio najavljen zanimljivom zagonetkom u kojoj se našla i misao “the best trick of all is no trick at all”. Svojim informacijama za novinare bend je odlučio dodati vrijednost ne samo zagonetkama već i ilustracijama. Album je snimljen i produciran u Kaliforniji od strane benda, a na njemu su surađivali i sada bivši članovi Mark Lanegan i Nick Oliveri.

Novi album QOTSA objavljuju na novoj, nezavisnoj etiketi Matador, a potvrdili su i da će se na albumu moći čuti Alex Turner, Dave Grohl, Elton John, Trent Reznor i Jake Shears iz Scissor Sisters.

Bend će dosta vremena provesti u Europi s obzirom da su potvrdili nastupe na sljedećim festivalima: Download (UK), Southside, Hurricane (Njemačka), Peace and Love (Švedska), Rock The Beach (Finska), Rock a Field (Luksemburg), Roskilde (Danska), Open’er (Poljska), Volt (Mađarska) i Benicassim (Španjolska).

I još jedna zanimljivost je da je bend odlučio svoje objave prema medijima pisati na pisaćem stroju i olovkom… Kompjuteri su ‘out’.

QOTSA - Pismo NME-u

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X