Veliki planovi Queens Of The Stone Age za ljeto

Osim što izbacuju novi album ‘…Like Clockwork’ ovo ljeto nastupaju na skoro svim velikim festivalima u Europi.

QOTSA - Tiskovna objava

Već ovaj vikend Queens Of The Stone Age otvaraju svoju sezonu velikih nastupa na Lollapaloozi, Zamisliti veliki open air nije teško ako se isti zamišlja u Brazilu.

Novi album naslovljen “…Like Clockwork” prije nekoliko je tjedana bio najavljen zanimljivom zagonetkom u kojoj se našla i misao “the best trick of all is no trick at all”. Svojim informacijama za novinare bend je odlučio dodati vrijednost ne samo zagonetkama već i ilustracijama. Album je snimljen i produciran u Kaliforniji od strane benda, a na njemu su surađivali i sada bivši članovi Mark Lanegan i Nick Oliveri.

Novi album QOTSA objavljuju na novoj, nezavisnoj etiketi Matador, a potvrdili su i da će se na albumu moći čuti Alex Turner, Dave Grohl, Elton John, Trent Reznor i Jake Shears iz Scissor Sisters.

Bend će dosta vremena provesti u Europi s obzirom da su potvrdili nastupe na sljedećim festivalima: Download (UK), Southside, Hurricane (Njemačka), Peace and Love (Švedska), Rock The Beach (Finska), Rock a Field (Luksemburg), Roskilde (Danska), Open’er (Poljska), Volt (Mađarska) i Benicassim (Španjolska).

I još jedna zanimljivost je da je bend odlučio svoje objave prema medijima pisati na pisaćem stroju i olovkom… Kompjuteri su ‘out’.

QOTSA - Pismo NME-u

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X