‘Vesna’ Barbare Munjas novi je spot s kompilacije ‘Zvučni zid’

Nakon Hrama, Skotnog vraga, Nemečeka i Nine Romić, na red je došao i video koji je Barbara snimala u pulskom Kotaču.

Barbara Munjas i producent Vedran Peternel (foto: Marina Uzelac)

Novi spot s hvaljenog dvostrukog LP-a „Zvučni zid“ je „Vesna“, Barbare Munjas. Pjesma otvara B stranu ploče, a live snimka pjesme i spota nastala je u Puli, u klubu Kotač.

„Ovu sam pjesmu odabrala jer mi je iznimno draga, draga koliko i Vesna kojoj sam ovu pjesmu napisala. Vesna definitivno nije fiktivna osoba, ona je stvarna i ona zna da je to njena pjesma. Vesna živi potpuno neopterećeno, unosi radost gdje god da dođe, suočava se sa svakim problemom bez straha, zna se zabavljati, a fokus joj je uvijek na onim lijepi stranama života iako je suočena i sa iscrpljujućim trenutcima. Definitivno je inspiracija i osoba na koju se mnogi mogu ugledati. A u pjesmi je mamurna jer eto, i ona je čovjek! Hvala Vesni na svim divnim učenjima i motivaciji koju mi je dala! Ona je primjer jedne od najsnažnijih žena koje poznajem, zaista je uzor!“, poručuje Barbara.

Što se samog snimanja tiče, kaže kako je ono je proteklo u jednoj divnoj, opuštenoj, a moglo bi se reći skoro pa i kućnoj atmosferi:
Vedrana Peternela poznajemo već neko vrijeme, a svojevremeno smo i surađivali u nekim oblicima tako da je suradnja bila glatka i jednostavna. Osjećam se počašćeno što sam izabrana biti dio ove kompilacije!“, prisjeća se Barbara napominjući kako su za ovu priliku u bandu bili Alen Bernobić, Alan Rešidović, Camilla Collet, Giorgio Giacobbi i Cristina Lubiana.

Novo Menartovo izdanje „Zvučni zid“, na dvostrukoj ploči predstavlja petnaest bendova s hrvatske alternativne scene! Projekt je bio zahtjevan jer na kompilaciji nisu okupljene već postojeće studijske snimke već su sve pjesme snimljene ponovno i to uživo u deset klubova. Pjesme su za ovo izfdanje snimali: Hram, Skotni vrag, Nemeček, Nina Romić, Barbara Munjas, Rolo, Mimika Orchestra, Povraccio di Colteo, Sara Renar, CRIO, Roj osa, Seine, Šiza, Denis Katanec i Živa voda. Idejni začetnik projekta i producent je Vedran Peternel.

Zvučni zid je i na digitalnim servisima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X