Vikend rasprodanih koncerata u Zagrebu

Ono što se uglavnom uvijek činilo kao ‘običaj’ rezerviran za napredni Zapad, počelo se sve češće događati i u Zagrebu, no prvi pravi sinkronicitet se dogodio uoči predstojećeg vikenda.

  • 23
    Shares
Johnny Marr dolazi u Zagreb

U srijedu su iz Žednog Uha javili kako je koncert grunge legendi iz Seatlea, grupe Mudhoney najavljen za subotu 24. studenog u Močvari rasprodan. Iste večeri će se održati i premijerni nastup Johnnyja Marra u zagrebačkoj Laubi na već tradicionalnom Yammatovu, tj. velikom koncertnom tulumu radija Yammat FM, a kako je za Ravno do dna potvrdila programska direktorica Ivona Kovačević, rasprodan je i taj koncert.

Darko Rundek (Foto: Emir Srkalović)

Danas je u jutarnjim satima došla i obavijest od LAA Agency kako je rasprodan i veliki koncert Darka Rundeka & Ekipe u zagrebačkoj Tvornici kulture dan prije, u petak 23. studenog.

Mi samo možemo zaključiti kako klupski i koncertni život u Zagrebu buja kako još nije do sada.

Mudhoney (Foto: Emily Rieman)

Dakle, danas je četvrtak, a glavni gigovi za vikend su rasprodani. To jasno ukazuje kako domaća publika odavno ne spada u red onih koji ulaznice nabavljaju u posljednji trenutak, što je bila dugogodišnja praksa i na što su se organizatori uglavnom žalili.

The Times They Are A-Changin’ – rekao bi Bob Dylan.

Ili što bi rekao Darko Rundek:

  • 23
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X