Više manje zauvijek najavili svoj prvi pop festival, najavljeni: Fantom, Peki Pele, Đutko, Plodovi Zemlje, Pitaj Klince, Luul i Pseća Plaža

‘Od davne 2017. godine pa sve do danas objavili smo preko 60 izdanja, a trenutno naši redovi broje ukupno 22 benda. Upravo tim povodom vam se i javljam te s ponosom predstavljam slavlje kojim obilježavamo pet godina rada, naš vlastiti festival pop muzike u subotu 21. svibnja na lokaciji zagrebačkog Pogona Jedinstvo”, poručuju iz više manje zauvijek.

Više manje zauvijek festival pop muzike

Za ovo slavlje, prvo po redu, udarnu postavu čine: Fantom, Peki Pele, Đutko i Plodovi Zemlje, Pitaj Klince, Luul i Pseća Plaža. Cijene ulaznica su 50 kn za ranoranioce (prvih 50 komada), 70 kn u pretprodaji i 90 kn na dan događanja, dostupne su u sustavu core-event.

“A kako od samog početka surađujemo s prijateljskim Velvet Festivalom, odlučili smo se za zajednički poduhvat, tako da će sve karte vrijediti i za službeni Velvet Festival tulum zagrijavanja pod nazivom “Velvet Festival x MENT u Zagrebu: FVLCRVM (AV show) + Sahareya” koji se održava isti dan na istoj lokaciji – a to znači da imamo dva plesna podija! Cijene ulaznica su 70 kn u pretprodaji i 90 kn na dan događanja, dostupne su u sustavu core-event”; poručuju iz više manje zauvijek.

Više manje zauvijek

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X