Vizelj u Nevidljivoj sceni: ‘Let 3 pokazuje kako bend treba da izgleda, postoji i radi!’

U novoj epizodi podcasta Nevidljiva scena gostovali su članovi beogradske grupe Vizelj, bubnjarka Jelisaveta Todorov te basist i vokal Aleksa Nedić.

Vizelj u Nevidljivoj sceni

Nakon Ivana Grobenskog, novu sezonu Nevidljive scene, podcasta koji se snima u šibenskom klubu Azimut, nastavio je beogradski Vizelj.

Ono što smo, među ostalim, saznali od Jelisavete i Alekse, jest da od bendova nastalih u osamdesetima najviše cijene Disciplinu kičme i Partibrejkerse. Novi val ih previše ne zaokuplja…

– Meni se sviđa što sada mi koji radimo muziku mnogo lakše ulazimo u razgovore i saradnje s izvođačima koji nisu isti žanr, a novi val mi deluje nekako nasilno zatvoreno. Svi smo možda krenuli s tom muzikom, prošli smo kroz to i ispratili smo sve što se događalo, čitali, slušali… Tako da je to ostavilo neki trag, ali ne baš po svaku cenu da mi hoćemo tako nešto da vratimo – rekla je Jelisaveta.

– Meni je Let 3 bolji od svih tih bendova novog vala. Let 3 bukvalno pokazuje kako bend treba da izgleda, postoji i radi. Kada neko previše ozbiljno sebe shvata, kad mu je suština muzike da ja tebi nešto objasnim… Nema šta ti meni da objašnjavaš, brate! Objašnjava mi TV, objašnjava mi radio, objašnjava mi Tik-Tok, objašnjava mi Instragram… Brate, mi hoćemo da se zezamo, razumeš – tvrdi Aleksa.

Cijeli razgovor pogledajte u priloženom linku…

Snimljeno 11. veljače 2023. u klubu Azimut u Šibeniku

Produkcija: Kolektiv 4B

Snimatelji: Zrinka Magazin, Krešimir Grubić

Ton: Mirko Rak

Montaža: Branka Grubić

Urednik i voditelj: Marko Podrug

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Intervju

Idi na Vrh
X