Vještice s albumom ‘Totalno drukčiji od drugih’ ponovno na vrhu Top-liste prodaje

Remaster ploče ‘Totalno drukčiji od drugih’ (Croatia Records) grupe Vještice vratio se ovoga tjedna na vrh Top-liste prodaje domaćih izdanja.

Vještice ‘Totalno drukčiji od drugih’

Ovim rezultatom, album “Totalno drukčiji od drugih” je ostvario svoj treći broj jedan, što ga čini prvim diskografskim naslovom s tri ili više tjedana na vrhu prodajnih rezultata od ploče “Šamar” grupe Hladno pivo (Dancing Bear, prosinac 2023.). Istodobno, “Totalno drukčiji od drugih” je prvi album s minimalno tri tjedna na prvom mjestu u 2024. godini. Lani je prvo izdanje s barem tri tjedna na vodećoj poziciji bio album “Kao kakao” (Croatia Records) sastava Leb i sol (od 1. do 15. veljače).

Vedran Božić & Rock Masters s albumom “Planet Deep Purple” (Croatia Records) su se popeli na broj dva, dok na trećem mjestu nalazimo album Dina Dvornika “Dino Dvornik” (Croatia Records). Sastav Veja s albumom “Škura ura” (Menart) je na broju 4 ostvario debi na listi, a peto najprodavanije izdanje ima Marko Kutlić s albumom “Poleti ptico” (Croatia Records).

Jelusick ‘Follow The Blind Man’

Grupa Jelusick je ovotjedna predvodnica Top-liste prodaje stranih naslova u Hrvatskoj. U pitanju je ploča “Follow the Blind Man” (Escape Music/Aquarius Records), čime je nadmašila svoj dosadašnji najbolji rezultat (broj dva, izvještaj od 18. listopada 2023.).

Razlog zašto je izdanje “Follow the Blind Man” na vodećem mjestu strane liste najprodavanijih, iako su članovi grupe Jelusick iz Hrvatske, jest britanski diskograf Escape Music pod kojim je objavljen album, a čiju distribuciju na teritoriju Hrvatske radi diskografska kuća Aquarius Records.

Kultni američki punk sastav Green Day je ušao na drugu poziciju prodajnih rezultata s najnovijim diskografskim naslovom “Saviors” (Reprise Records/Dancing Bear), dok na broju tri nalazimo Taylor Swift “1989 (Taylor’s Version)” (Republic/Universal Music Hrvatska). Album “White Pony” (Maverick/Dancing Bear) grupe Deftones boravi na četvrtom mjestu, a Top5 zaključuje ploča “Hackney Diamonds” The Rolling Stonesa (Polydor/Universal Music Hrvatska).

Tjedna top-lista prodaje Hrvatske diskografske udruge nastaje na osnovu kompiliranja podataka sa 164 prodajna mjesta iz Hrvatske i internetskih trgovina diskografskih kuća. Ovotjedna lista donosi plasman najprodavanijih albuma na osnovi rezultata u tjednu od 22. do 28. siječnja 2024. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X