Wille & The Bandits najavljuju novi album koji će isključivo prodavati na koncertima

Bend nekada opisivan kao ‘jedan od najboljih koncertnih atrakcija u Velikoj Britaniji’ od strane Daily Telegrapha i ‘jedan od najboljih deset bendova na Glastonburyju’ od strane BBC 1, Wille & the Bandits objaviti će potpuno novi live album ‘Living Free’ ovog travnja, upravo u vrijeme kada će se nalaziti na europskoj turneji, na kojoj će i promovirati ovo izdanje.

  • 7
    Shares
Wille & The Bandits (Foto: promo)
Wille & The Bandits – Living Free

Album će isključivo biti dostupan na koncertima tako da će publika imati prilike kupiti nastup kojem su upravo prisustvovali. Zagrebačka publika će imati tu sreću da među prvima može doći do albuma jer Wille & The Bandits 18. travnja nastupaju u Vintage Industrial Baru.

Wille & the Bandits poznati su kao grupa koja ide dalje od onoga što se očekuje od benda u rock areni, vode žanr ka nepoznatom teritoriju, kombiniraju nagrađivano glazbeno umijeće sa sposobnošću stvaranja fantastičnih pjesama bez kompromisa. Svaki član benda može svirati više instrumenata istovremeno, među kojima su mohan venna ili djembe koje se ne viđaju tako često u zapadnoj muzici i gotovo nikad u blues rock žanru.

  • 7
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X