Willie Nelson u prodaju pušta svoj brend kave napunjene konopljom

‘Proizvodnja konoplje u Americi bila je toliko dugo zagušena, ali sada bi mogla napraviti razliku za male nezavisne poljoprivrednike’, rekao je Nelson u priopćenju, i dodao: ‘Konoplja nije samo dobra za naše poljoprivrednike i naše gospodarstvo, dobro je za naše tlo, naše okruženje – i naše zdravlje.’

Willie Nelson (Foto: Wikipedia)

Otkako je 2015. godine lansirao svoj brand marihuane Willie’s Reserve, Willie Nelson je polako proširio svoj doseg u rastućoj industriji. Ovaj tjedan, član Country Music Hall of Famea i zagovornik kanabisa predstavio je Willie’s Remedy – novu liniju proizvoda za zdravlje i wellness, a prvi proizvod je kava napunjena konopljom.

Prema priopćenju, Nelsonova kava je srednje tamna mješavina cijelog zrna s “ukusnim notama trešnje i kakaoa”. Svaka šalica sadrži 7 mg ulja kanabisa.

Nelsonova supruga Annie nadgleda Willie’s Remedy brand i planira najaviti druge proizvode u nadolazećoj godini, uključujući i slastice. “Linija Willie’s Remedy je svrhovito napuštanje brenda Willie’s Reserve”, rekla je Annie Nelson. “Ne radi se o tome da se samo ‘napušite’, već o Willieju i prednostima za koje vjerujemo da kanabis ima za ponuditi.”

O prednostima možda najbolje govori činjenica da će Willien Nelson u travnju napuniti 86 godina. I dalje održava koncerte i objavljuje albume, nekad i nekoliko godišnje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X