Willie Nelson u prodaju pušta svoj brend kave napunjene konopljom

‘Proizvodnja konoplje u Americi bila je toliko dugo zagušena, ali sada bi mogla napraviti razliku za male nezavisne poljoprivrednike’, rekao je Nelson u priopćenju, i dodao: ‘Konoplja nije samo dobra za naše poljoprivrednike i naše gospodarstvo, dobro je za naše tlo, naše okruženje – i naše zdravlje.’

  • 90
    Shares
Willie Nelson (Foto: Wikipedia)

Otkako je 2015. godine lansirao svoj brand marihuane Willie’s Reserve, Willie Nelson je polako proširio svoj doseg u rastućoj industriji. Ovaj tjedan, član Country Music Hall of Famea i zagovornik kanabisa predstavio je Willie’s Remedy – novu liniju proizvoda za zdravlje i wellness, a prvi proizvod je kava napunjena konopljom.

Prema priopćenju, Nelsonova kava je srednje tamna mješavina cijelog zrna s “ukusnim notama trešnje i kakaoa”. Svaka šalica sadrži 7 mg ulja kanabisa.

Nelsonova supruga Annie nadgleda Willie’s Remedy brand i planira najaviti druge proizvode u nadolazećoj godini, uključujući i slastice. “Linija Willie’s Remedy je svrhovito napuštanje brenda Willie’s Reserve”, rekla je Annie Nelson. “Ne radi se o tome da se samo ‘napušite’, već o Willieju i prednostima za koje vjerujemo da kanabis ima za ponuditi.”

O prednostima možda najbolje govori činjenica da će Willien Nelson u travnju napuniti 86 godina. I dalje održava koncerte i objavljuje albume, nekad i nekoliko godišnje.

  • 90
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X