Yeah Yeah Yeahs objavili videospot za ‘Wolf’ s glumicom iz ‘Severance’

Pjesma je dostupna i u remiksu Boys Noizea.

Yeah Yeah Yeahs “Wolf”

Yeah Yeah Yeahs su predstavili novi videospot za pjesmu “Wolf” u kojem glume zvijezda serije “Severance” Britt Lower te Will Brill iz “The OA”, dodajući novi sjaj svom nedavno objavljenom prvom albumu u devet godina, “Cool It Down”.

Spot u režiji Allie Avital mogao bi funkcionirati i kao kratki film sa svojim zanimljivim narativnim lukom i nevjerojatnom glumom Lower koja utjelovljuje dualnost pjesme.

“Bila nam je velika čast surađivati ​​s Allie i Brit”, izjavila je Karen O. “Allie baca čaroliju s prekrasnim svijetom koji plete – uvijek sa zubima koji grizu, a Britt utjelovljuje sve kontradikcije u temama p kojima govori ‘Wolf’. Oduševljena sam njezinom izvedbom koja je jednako rajska kao i paklena.” Dodaje: “Bili smo izvan sebe od uzbuđenja kada je Allie odbarala Britt za glavnu ulogu u spotu. YYY su veliki fanovi “Severance”. Kakva sreća kad se zvijezde poslože.”

“Kada sam čula da su i naslov pjesme i opis uloge “Wolf”, odmah sam pristala’”, kaže Lower. “Raditi na priči o ženi koja otkriva divljinu iznutra i izvana bio je san. I to još s legendarnom Karen O… mislim, ostala sam bez riječi.”

Yeah Yeah Yeahs su objavili i verziju pjesme “Wolf” u remiksu Boys Noizea.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X