Za smrt nema vremena, ali ima za uzmak, opet – novi Bond tek na proljeće 2021.

Prva filmska žrtva virusa Covid-19 to nastavlja biti. Novi film iz James Bond franšise ‘No Time To Die’ ipak neće premijerno biti prikazan u kinima ovog studenog, već tek u travnju 2021. godine.

Daniel Craig u filmu ‘James Bond – Za Smrt Nema Vremena’

U ukupnom poretku gledano, 25. naslov popularne filmske franšize trebao je premijerno biti pušten u kino dvorane u travnju 2020. godine. Bio je to prvi blockbuster koji je službeno odgodio premijeru zbog pandemije koronavirusa za šest mjeseci (trebao je biti prikazan u listopadu 2020.), a potom za još mjesec dana, tj. očekivalo se da će to biti u studenom ove godine, no kako javlja Hollywood Reporter najpoznatiji filmski agent opet uzmiče. Novu, novu premijeru trebao bi imati u travnju 2021. godine.

Američke kino dvorane (od kojih nisu otvorene one glavnog tržišta u Los Angelesu i New Yorku), nakon mršavog i gubitaškog otvaranja s filmom “Tenet” Christophera Nolana glasno su zavapile da im trebaju holivudski hitovi kako bi koliko-toliko stale na noge. Njihove nade bile su usmjerene na “James Bond: No Time To Die” i “Wonder Woman 1984”.

James Bond je upravo otpao, tako da zasad ostaje jedino “Wonder Woman 1984” koja bi trebala doći u dvorane pred Božić.

Neki se uzdaju da bi spas za posjećenost mogla biti i nova ekranizacija “Dune”, redatelja Denisa Villeneuvea koja također u kina treba doći u prosincu.

Premijera “No Time To Die” je tako odgođena za 2. april. Valjda su i oko datuma pazili. Da je slučajno odlučeno da bude 1. april, bio bi to valjda globalni vic.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X