Zagreb Beer Fest 2020 objavio nova imena

Iako do ovogodišnjeg Zagreb Beer Festa ima više od dva mjeseca, iz organizacije festivala kažu kako su svjesni situacije koju je COVID-19 izazvala u svijetu i kod nas u Hrvatskoj, te se nadaju se da će se stanje uskoro smiriti i da neće biti potrebe za otkazivanjem festivala.

Zagreb Beer Fest 2020

Podsjećamo, četvrto izdanje festivala najavljeno je od 28. do 31. svibnja u Parku Franje Tuđmana, a već poznatom line-upu (Neno Belan & Fiumens, Repetitor, Irena Žilić, Vojko V i TBF) pridružuju se nova imena.

Prvo od njih je zagrebačka rap grupa Elemental koji su ovaj mjesec objavili single “Hej, sanjalice” i tako najavili novu eru. Publiku Zagreb Beer Festa osim ovom, razveselit će i još mnogim dobro poznatim pjesmama kao što su to “Goli i bosi”, “Romantika” i “Prokleta ljubav”.

Buč Kesidi sami o sebi kažu da su ljevoruki electro pop rock disco boy band duo iz Pančeva, a publika ZBF-a će iz prve ruke moći procijeniti kako zvuči fuzija tih zvukova. Ako je suditi prema posljednjem zagrebačkom nastupu benda, očekuje nas oda subotnjim izlascima kroz zanimljiv, rasplesan i euforičan set.

Grupa Je Veux predvođena pjevačicom i autoricom Željkom Veverec na pozornicu u centru donijet će pjevne melodije i mračne syntheve, a grupa Cubies koju čini mladi producenski duo Zima i JJ predstavit će svoj album prvijenac Da ili ne.

Pulsko-zagrebački instrumentalisti nemanja novo su ime na sceni, a svojim psihodeličnim funk melodijama već su rasprodali prostore KSET-a i AKC Attacka. Iskušani glazbeni recept na proljeće donose i pred Beer Fest publiku.

Za kraj ovog vala line-upa organizatori najavljuju hip hop na feel good način koji će predstavit Reper iz sobe, čiji posljednji singl “Tipkan skrolan” broji gotovo deset tisuća pregleda na YouTubeu.

Ako je suditi prema dosadašnjem line-upu Zagreb Beer Festival ove godine dovodi jaka regionalna imena, a i ove godine pogurali su mlade izvođače koji još stvaraju svoje ime na sceni.

Sve novosti i informacije o festivalu objavit će se na Facebook eventu, a ulaz je besplatan.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X