Zagreb Beer Fest posjetilo preko 60.000 ljudi

Drugi Zagreb Beer Fest ispunio je sva očekivanja publike, a u četiri dana festival u centru Zagreba je posjetilo više od 60.000 ljudi. Da se radi o jednom od najperspektivnijih festivala u regiji svjedoči i činjenica da je i ove godine festival posjetila publika i iz okolnih zemalja, a osim bogatijeg glazbenog programa, Zagreb Beer Fest je u ponudi imao i bogatije popratne sadržaje.

  • 5
    Shares
2. Zagreb Beer Fest (Foto; Vilim Hlušička)

Glazbeni dio programa u četvrtak su otvorili Ishkarioztcky, Mnogi Drugi, Bojana Vunturišević i Nipplepeople te je već na samom otvaranju bilo jasno da je publika prepoznala potencijal besplatnog festivala u centru grada. Dan kasnije publiku su zabavljali Sfumato, Porto Morto, Markiz, Kandžija & Gole žene, a drugi dan festivala zatvorili su sjajni Let 3. Subota je bila rezervirana za bendove Peglica i Komandos, Slow Motion Suicide te za sjajnog Vojka Vrućinu koji je oduševio tisuće okupljenih na Trgu Francuske Republike.

Pips Chips & Videoslips na 2. Zagreb Beer Festu (Foto; Vilim Hlušička)

Glazbeni dio programa u subotu su zatvorili Pips, Chips & Videoclips odličnim koncertom. Zadnji dan festivala, u nedjelju, svirali su Drvored, The Miceks, Irena Žilić Fischer-Z, a genijalni Partibrejkersi su energičnim nastupom zatvorili Zagreb Beer Fest.

Popratni festivalski sadržaj obuhvatio je brojne nagrade, bogatu gastronomsku ponudu, a u subotu i nedjelju najpopularnije lice TV kvizova, Tarik Filipović, vodio je SMART pub quiz. U ponudi je bilo i više od 150 vrsta sjajnih piva, a za 2019. godinu najavljuje se još pogatija ponuda Zagreb Beer Festa.

Partibrejkers na 2. Zagreb Beer Festu (Foto; Vilim Hlušička)

Treće izdanje Zagreb Beer Festa održat će se u svibnju 2019. godine, a festival u organizaciji Yema više detalja najavit će početkom iduće godine.

  • 5
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X