Zagrebački koncert Zaz rasprodan u četiri tjedna

Isabelle Geoffroy, poznatija kao ZAZ, svojom glazbom osvojila je svijet ali i hrvatsku publiku, što dokazuje informacija da je njezin zagrebački koncert – rasprodan. ZAZ je u manje od dvije godine postala ikonom današnjeg europskog zvuka, njezin koncert u Zagrebu rasprodan je u točno četiri tjedna, a prodaja njezina dva albuma svakim danom je sve veća.

Zaz u Boćarskom domu

Francuska pjevačica i kantautorica proslavila se hitom „Je Veux“, no s vremenom su i ostale pjesme s albuma, poput, La Fee, La Long de La Route, Les Passants osvojile radijski eter i publiku. Glazbeni miks jazza, šansone i gipsy swinga uz jedinstven glas osigurao joj je obožavatelje diljem svijeta i to različitog profila – od djece do starijih, od rappera do jazzera, a svi oni okupit će se i na zagrebačkom koncertu.

Glazbeni počeci Zaz obilježeni su pjevanjem po pariškim ulicama, dok u proljeće 2010. godine konačno privlači pažnju kritike i publike te postaje internacionalni hit.

Nakon što je studijski album “Zaz” pokorio ljestvice prodaje i u našoj zemlji, Zaz se našla u društvu najprodavanijih izvođača poput Adele, 2Cellos, Lady Gage, a ona sama postala je najbolji francuski izvozni proizvod te svojevrsna ambasadorica francuske kulture i jezika. Nakon odličnog uspjeha prvog albuma, nedavno je izašao i live album s bogate koncertne turneje pod nazivom „Sans Tsu Tsou“.

Organizator naglašava da je svjesntan interesa koji vlada za koncertom Zaz i radimo na tome da se isti preseli u dvoranu većeg kapaciteta.

Saznajte više: Zaz: Snimit ću duet s Placidom Domingom

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh