‘Zastave Apsurdistana’ za koncert Dubioza kolektiva u Rijeci

Riječki Radio Korzo pokrenuo je originalnu riječku akciju nazvanu ‘Zastave Apsurdistana’ povodom velikog koncerta Dubioza Kolektiva u Dvorani mladosti 15. studenog.

Dubioza kolektiv u Domu sportova 2013.

Akcija poziva sve fanove Dubioze ili one koji će to tek postati da izrade zastavu ili transparent posvećen Apsurdistanu. Fotografiju svoje zastave ili transparenta treba postati na Facebook event koncerta, a one slike koje osvoje najviše likeova osvojit će posebne nagrade.

Prva nagrada je 5 ulaznica za koncert, upoznavanje s Dubiozom i službeno uručenje zastave. Druga i treća nagrada su 3, odnosno 2 ulaznice za koncert.

Naravno, najbolje zastave i transparenti bit će obješeni u Dvorani mladosti 15. studenog. Akcija “Zastave Apsurdistana” službeno je krenula, a završit će u utorak, 12. studenog.

Pobjednik će biti objavljen u srijedu, 13. studenog.

Inicijator akcije “Zastave Apsurdistana” je riječki Radio Korzo koji je ideju predstavio bendu koju su je, pak, spremno prihvatili i podržali. Originalna riječka akcija daje šansu svim kreativcima da prikažu kako oni zamišljaju zastavu i transparent države ili država satkanih u pjesme najvećeg benda naše regije.

Dubioza Kolektiv u društvu Brkova i S.A.R.S. zauzet će 15. studenoga Dvoranu mladosti na Trsatu na najvećem riječkom koncertu 2013. godine, a sve uz podršku Tuborg Open Faira, platforme koncipirane na način da atraktivnim glazbenim sadržajima te odabirom vrhunskih izvođača dodatno obogati hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X