‘Zastave Apsurdistana’ za koncert Dubioza kolektiva u Rijeci

Riječki Radio Korzo pokrenuo je originalnu riječku akciju nazvanu ‘Zastave Apsurdistana’ povodom velikog koncerta Dubioza Kolektiva u Dvorani mladosti 15. studenog.

Dubioza kolektiv u Domu sportova 2013.

Akcija poziva sve fanove Dubioze ili one koji će to tek postati da izrade zastavu ili transparent posvećen Apsurdistanu. Fotografiju svoje zastave ili transparenta treba postati na Facebook event koncerta, a one slike koje osvoje najviše likeova osvojit će posebne nagrade.

Prva nagrada je 5 ulaznica za koncert, upoznavanje s Dubiozom i službeno uručenje zastave. Druga i treća nagrada su 3, odnosno 2 ulaznice za koncert.

Naravno, najbolje zastave i transparenti bit će obješeni u Dvorani mladosti 15. studenog. Akcija “Zastave Apsurdistana” službeno je krenula, a završit će u utorak, 12. studenog.

Pobjednik će biti objavljen u srijedu, 13. studenog.

Inicijator akcije “Zastave Apsurdistana” je riječki Radio Korzo koji je ideju predstavio bendu koju su je, pak, spremno prihvatili i podržali. Originalna riječka akcija daje šansu svim kreativcima da prikažu kako oni zamišljaju zastavu i transparent države ili država satkanih u pjesme najvećeg benda naše regije.

Dubioza Kolektiv u društvu Brkova i S.A.R.S. zauzet će 15. studenoga Dvoranu mladosti na Trsatu na najvećem riječkom koncertu 2013. godine, a sve uz podršku Tuborg Open Faira, platforme koncipirane na način da atraktivnim glazbenim sadržajima te odabirom vrhunskih izvođača dodatno obogati hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X