Zbog velikog interesa publike Urbanov koncert ’52. stavak’ na Delti bit će stajaći

Zbog velikog interesa publike za koncertom Urbana &4, Ante Gela i gudačkog orkestra, mjesta na koncertu 52. stavak bit će stajaća, uz poštivanje svih aktualnih mjera za suzbijanje zaraze COVIDOM-19.

52. stavak – Urban & 4, Ante Gelo i gudački orkestar

Ograničeni broj sjedećih mjesta bit će dostupan osobama s invaliditetom i starijim osobama, a za publiku je osigurano i 70 barskih stolova na prostoru ispred pozornice kraj Exporta na riječkoj Delti.

Podsjećamo, koncert se održava u subotu, 19. rujna 2020.g. u 20.30 sati, u sklopu programa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture.

Na koncertu pod nazivom 52. stavak bit će izvedene neke od najpoznatijih pjesama Urbanove karijere, ali u nešto drugačijoj izvedbi i s potpuno novim aranžmanima, koje je za ovu priliku osmislio iznimni gitarist, skladatelj i aranžer Ante Gelo.

Velik interes publike i želja organizatora da koncert vidi maksimalni dozvoljeni broj ljudi u publici, uvjetovala je preinaku koncerta izvorno osmišljenog s većinom sjedećim mjestima, u stajaći koncert uz poštivanje propisane distance.

Ulaznice za koncert 52. stavak mogu se nabaviti u sustavu Entrio, po cijeni od 130 kuna u pretprodaji odnosno po 150 kuna na dan koncerta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X