Zbog velikog interesa Yammatovo 2 će svi moći gledati i slušati uživo

Najtraženija pozivnica u Zagrebu i šire ovih je dana svakako pozivnica za Yammatovo 2, događanje u organizaciji zagrebačkog radija Yammat FM koji u petak 18. studenog u Laubu dovodi grupu ABC i Zagreb Stars simfoničare pod ravnanjem Oskarovke Anne Dudley.

Alen Balen, direktor Yammat FM-a
Alen Balen, direktor Yammat FM-a

Zbog iznimno velikog interesa, a ograničenosti kapaciteta Laube – Yammat FM radio u dogovoru s managementom grupe ABC i Anne Dudley, omogućit će svima onima koji nisu u posjedu pozivnice za Yammatovo 2, ili nisu u Zagrebu ili nisu jednostavno nisu u Hrvatskoj – da putem prijenosa uživo na Dnevnik.hr platformi i 819. kanalu Iskona budu dio ove jedinstvene glazbene priče.

“Od prvog dana emitiranja Yammat FM radija provlačila se inicijativa među prijateljima i slušateljima kako bi bilo dobro napraviti tulum koji bi obilježio nastanak i početak rada novog medija. Kako smo mi na Yammatu po svom društvenom kodu hedonisti (bilo da je u pitanju iće & piće, slobodno vrijeme, zabava, sport ili glazba) željeli smo da taj tulum bude nešto posebno i drukčije a da ne izgubi na jedinstvenosti i spontanosti”, objasnio je Alen Balen, direktor Yammat FM-a i dodao u nastavku: “Yammat FM zamišljen je i pokrenut kao aktivna zajednica medijskih ambasadora dobre volje. U tom kontekstu, Yammatovo je okupljanje i druženje Yammatovaca kao i svih onih koji se tako osjećaju i razmišljaju. Yammatovo je i društveno odgovorno djelovanje kroz aktivno zagovaranje kvalitetnije i sretnije budućnosti, uz jedinstven glazbeni poklon zajednici i gradu u kojemu živimo i radimo.”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X