Zbog velikog interesa Yammatovo 2 će svi moći gledati i slušati uživo

Najtraženija pozivnica u Zagrebu i šire ovih je dana svakako pozivnica za Yammatovo 2, događanje u organizaciji zagrebačkog radija Yammat FM koji u petak 18. studenog u Laubu dovodi grupu ABC i Zagreb Stars simfoničare pod ravnanjem Oskarovke Anne Dudley.

Alen Balen, direktor Yammat FM-a
Alen Balen, direktor Yammat FM-a

Zbog iznimno velikog interesa, a ograničenosti kapaciteta Laube – Yammat FM radio u dogovoru s managementom grupe ABC i Anne Dudley, omogućit će svima onima koji nisu u posjedu pozivnice za Yammatovo 2, ili nisu u Zagrebu ili nisu jednostavno nisu u Hrvatskoj – da putem prijenosa uživo na Dnevnik.hr platformi i 819. kanalu Iskona budu dio ove jedinstvene glazbene priče.

“Od prvog dana emitiranja Yammat FM radija provlačila se inicijativa među prijateljima i slušateljima kako bi bilo dobro napraviti tulum koji bi obilježio nastanak i početak rada novog medija. Kako smo mi na Yammatu po svom društvenom kodu hedonisti (bilo da je u pitanju iće & piće, slobodno vrijeme, zabava, sport ili glazba) željeli smo da taj tulum bude nešto posebno i drukčije a da ne izgubi na jedinstvenosti i spontanosti”, objasnio je Alen Balen, direktor Yammat FM-a i dodao u nastavku: “Yammat FM zamišljen je i pokrenut kao aktivna zajednica medijskih ambasadora dobre volje. U tom kontekstu, Yammatovo je okupljanje i druženje Yammatovaca kao i svih onih koji se tako osjećaju i razmišljaju. Yammatovo je i društveno odgovorno djelovanje kroz aktivno zagovaranje kvalitetnije i sretnije budućnosti, uz jedinstven glazbeni poklon zajednici i gradu u kojemu živimo i radimo.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X