Zdenki Kovačiček na velikom koncertu gostuju Rade Šerbedžija, Tihomir Pop Asanović, Branko Bogunović Pif i Nipplepeople

Listi gostiju koji će se 29. studenog pridružiti Zdenki Kovačiček u Velikog dvorani Lisinskog, tu nije kraj. Pored navedenih pojavit će se i Valerija Nikolovska, Vanda Winter, Vedran Božić, Greenhouse Blues Band, Telefon Blues Band i Dementronomes.

Zdenka Kovačiček u KD Vatroslav Lisinski

“Za dijamantnu obljetnicu publici ću pokloniti najsjajnije s mog repertoara. Oduvijek sam željela spojiti jazz, rock, pop, soul i blues, a odabirom pjesama za ovaj koncert pokušat ću upravo to i ostvariti. Sretna sam što mogu obilježiti 60 godina glazbenog rada na ovaj način i upravo sada kad se toliko dobrih stvari događa oko mene. Od reizdanja mog prvog albuma, Chanelove revije, Elle nagrade za životno djelo… jednostavno, divan je to osjećaj i veselim se ponijeti ga sa sobom na pozornicu i podijeliti s publikom.” – rekla je Zdenka Kovačiček.

Zdenka će ovom prigodom ugostiti i brojne glazbene prijatelje. Tako će joj se na pozornici pridružiti i 60. obljetnicu stvaralaštva čestitati, među ostalima, i poseban gost Rade Šerbedžija s kojim je surađivala na njegovom albumu “Ne daj se Ines”. Uz Šerbedžiju, na koncertu će nastupiti i drugi gosti: Branko Bogunović Pif, Valerija Nikolovska, Vanda Winter, Tihomir Pop Asanović, Vedran Božić, Greenhouse Blues Band, Telefon Blues Band, Dementronomes i Nipplepeople.

Ako obožavate “Ženu za sva vremena” ili vam “Frka” jednostavno ne ide iz glave, ovo je koncert koji ne smijete propustiti. Ulaznice su u prodaji na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog te u sustavu i svim prodajnim mjestima ulaznice.hr po cijeni 100 i 120 kn.

Zadnje od Izdvojeno2

Idi na Vrh
X